Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gicanyul

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
NAGYKÉPES háttérképek erre! nmb Letöltés: 4:3 16:9   pdave Letöltés: 4:3 16:9   hunszabi Letöltés: 4:3 16:9   balmos Letöltés: 4:3 16:9   krémusz Letöltés: 4:3 16:9   barbiii Letöltés: 4:3 16:9   balp Letöltés: 4:3…..
Kicsik a képek? Válaszd ki júliusi háttérképed a NAGYKÉPES blogon! Balmos Letöltés: 4:3 16:9   Balp Letöltés: 4:3 16:9   Beleslinfoto Letöltés: 4:3 16:9   Csillagom Letöltés: 4:3 16:9   Fractal Letöltés: 4:3 16:9   Kisklau Letöltés: 4:3…..
Megérkeztek a májusi háttérképek! Az új Ipad méreteihez igazodva a 4:3-as képarány 2048x1536-os felbontású. Aki szeretne pályázni júniusi háttérképpel, az a poszt végén megtalálja az leírást. Balp Letöltés: 4:3 16:9   Letöltés: 4:3…..
  Merl Antal György Indafotó: http://indafoto.hu/lamerle   Blog:         http://lamerleelremal.blogspot.com/ Kedvelt képei Civilben” mivel foglalkozol? Gondnokként dolgozom Újpesten egy társasházban.   Mi volt az első saját…..
A húsvéthétfőmbe már sajnos nem fért bele a szavazás elkészítése, úgyhogy csak most, egy fél nappal később kezdődik az eheti verseny, ennek megfelelően május 2-án délig lehet majd szavazni. Örülök, hogy VanZan még egy képe bekerült és külön köszönöm mindnyájunk…..
gicanyul 2011.04.26 21:18:14
Úgy néz ki bejött a múlt heti taktika és harmincszor annyian szavaztak mint eddig - ehhez persze egy olyan fotó is kellett mint talos jégmadara. Az eheti felhozatal is alkalmas rá, hogy ennyi embert idecsődítsen, remek téli szettet kedvenceltetek össze, lássuk: MÚLT HÉTEN EZEK VOLTAK…..
  csoki: ledfa Mikrobi89: Bokeh Gyuri74: Karácsony az oviban Mollysz: Ünnep bence93: Bazilika karácsonyi fényekkel James Cage: Kellemes Ünnepeket! MRM: Ajándék vlm: Ördögi színjáték II. MRM: Danbo készenáll az ajándékok bontására :)..
gicanyul 2010.12.24 17:15:55
Közeledünk a karácsonyhoz, ez tükröződik a felhozatalon, téli és ünnepi hangulatú képekkel volt tele a fal, de még mindig közöttünk vannak az ősz fotói is (nem baj, tavaszra kikopnak:)   LEGKEDVELTEBB KÉPEK A HÉTEN   vlm: Ördögi színjáték jupiter-8: Vonatozás a…..
 Nagyon erős mezőny lett a héten, az első helyezettnek közel 30 kedvence van, a témák kreatívabbak az átlagnál (különös tekintettel a piros-fehér-zöld fotóra), úgyhogy elismerésem mindenkinek A múlt héten ezt a 12 fotót imádtátok:   Evaneni38: Hid syracusa:…..
 Az első Indafotófal szavazásban résztvevő 12 fotó következik. A játék lényege nem változik, szavazni lehet ezekre a képekre és a legtöbb szavazatot elnyert 3 fotó közül egyet választunk, hét képének. A zsűri szempontjai között van a kompozíció, az aktualitás, a…..
no emisszió Mitől öko egy autó? 2010.07.30 12:57:00
Elérkezett az autóipar ökokorszaka - hazudják pókerarccal a gyártók és reklámmal foglalkozó ügynökségeik. Egyébként meg igazuk van: valóban egyre-másra jelennek meg az úgynevezett zöld autók: a 4-5-6 ezer köbcentis hibrid terepjárók után mostanában a sportautógyártók is…..
Mérleget készítünk a nyaralás előtt: a Szörcsháttér pályázaton 20 hét alatt 273 fotós 4718 fotója indult, ebből 229 fotó került be a szavazásba. Gratulálunk mindenkinek, szép munka volt! Most viszont a pihenés és az erőgyűjtés ideje következik - adunk mindenkinek (így…..
gicanyul 2010.07.08 15:22:05
@cspetra: A Te képed az egyik favoritom.
Nagyon jó lett. Szavaztam is rá.
Az első heti tapasztalatok alapján beválni látszik a kedvencelős bekerülési lehetőség és a 10 kedvences limit sem tűnik magasnak. Ugyan ezen a héten még csak 6 kép került be, de az azokat fotózók büszkék lehetnek rá, hogy képeik megugrották a 10 kedvences limitet! Lássuk…..
gicanyul 2010.06.28 08:40:25
@hi69: Szerintem a kép nagyon szép! Megérdemli az első helyet.
Kicsit elkényelmesedtetek, ezért jövő héttől változtatunk a módszeren, ahogy a szavazásba kerülnek a képek. Száműzzük a nézettség alapú listázást és csak kedvenceléssel lehet majd bekerülni. Ez titeket is aktivizál és a mi dolgunkat is megkönnyíti kicsit. Hiszek benne, hogy…..
gicanyul 2010.06.16 18:27:09
@darthwalk: Mondataim nagy részét sztívön-nek szántam a felvetéseire, és hogy egyértelmű legyen néhány dolog. Az hogy ismét bekerült egy képem örömmel tölt el, bár tisztában vagyok vele, hogy nyerő sosem leszek. Az is biztos, hogy egy darabig nem lesz itt képem. Nem tartozom a sokat kedvenceltek közé. Az igazi örömet számomra a múlt hét okozta. Rengetegen nézték meg a képeimet és ez nekem sokat jelentett. Mindenkinek sok kedvencelést kívánok:)
gicanyul 2010.06.21 06:16:42
@romesz: Szavazni szeretett volna, először, mert még nem szavazott és hibaüzenetet kapott.
Szokatlan bejegyzés lesz, elnézést kérek mindenkitől, leginkább magamról és magamnak szól. Miután pár hete tényleg nagyon kedves, már-már elcsábulásra késztető módon invitált rendszeres szerzői közé a Magyar Nemzet, ma leleplezőnek szánt cikkében még a címsorban is helyet…..
Hiába akart Stohl András teljes erőbedobással magyar Jack Bauerré válni, hiába merült a viszkitől opálos lélek legmélyére, csak hogy hitelesen tudja hozni a karaktert, a Duna Televízió nem értékelte az emberi és színészi erőfeszítéseket: kihajították a Tűzvonalbanból.…..
Parancsoljatok, az eheti szavazásra bocsátott Szörcshátteres képek, 12 szuper fotó :)Van ugyan két kakukktojásunk, de mit lehet mit tenni, ha sokan megnézték a furcsa járműveket :) LEGTÖBBET KEDVENCELT KÉPEK A MÚLT HÉTEN:  MRM: Eper tejszinnel Cat-rin: Naplemente  …..
gicanyul 2010.05.04 21:02:28
Mitől lesz jó egy háttérkép?A CM és a választás miatt kissé elúszva, de ma is szavazásra bocsátjuk a múlt heti termést a Szörcsháttér játékon! Úgy érzem, hogy lassan, de stabilan emelkedik a minősége a fotóknak, cserébe egyre tovább tart lekérdezni a heti…..
gicanyul 2010.04.27 17:44:59
@darthwalk: Melyiket képzelnéd el a Szörcs háttérképének?

Ha erre kattintasz még a múlt heti szavazás eredménye jön be. Eddig itt az aktuális szavazási lehetőség jött be. Én erre gondoltam.
gicanyul 2010.04.28 19:49:28
@dw1: Igen. Ma már láttam a változást. Köszi!
A Szörcsháttér játékban havonta egy pólóval jutalmazzuk azt, akinek a fotójára legtöbben szavaztak az elmúlt négy héten. Mivel a játék nem hó elején indult, így a "havonta" valójában azt jelenti: négy hetente. Azaz most! A póló nyertese pedig Niro, 161 szavazattal!…..
gicanyul 2010.03.29 07:08:18
@Niro: Bocs, de én nem neveztem meg senkit sem, Te viszont rögtön tudtad, hogy Rólad van szó? Nemes cél, hogy az oldalt népszerűsíted, de azért az hogy a Te képed nézik meg több ezren az nem éppen az Inda népszerűsítése, hanem önreklám, amivel biztosítod a következő képed ( mindig )versenybe kerülését. Biztos van olyan oldal ahol sokan megfordulnak, de itt most erről az oldalról beszélünk. Én személy szerint mint látod inkább a természetet fotózom és nem foglalkozom semmiféle drogos dologgal és nem is örülnék ha itt ilyen képpel találkoznék. De nem is találkoztam!!! És biztos háborognék. Összegezve: 2 hete próbáltam semlegesen reagálni a Lányok irányodba tett kijelentéseire, de most már kezdem érteni, hogy mi mért történt. Ez is egy játék, de van aki felnőtt fejjel sem tud korrektül játszani. Nem az életed múlik rajta, ha egy képedet nem menedzselve nem több ezer ember nézi meg, csak annyi amennyit az megérdemel. Ennyi!!! A témát ezennel lezártam!!!