Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ms_

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma már rendszert vittem a dologba, mert különben nem bírnám. 1. beszereztem pár kiegészítőt a diétához, hogy a szervezetemnek ne legyen megterhelő: egy természetes alapanyagokból álló multivitamin tablettát és lúgos ásványvizet 2. összeállítottam -a lehetőségekhez…..
  Nagyon nehezen viseltem az első napot! Idegesít, hogy nem azt eszem , amit akarok...Egyenlőre nem tudok rendszert vinni a dologba , az engedélyezett élelmiszerekből válogattam egész nap , 20 gr CH-ra ügyeltem...
01.28. induló adataim :168 cm és 71,9 kg (sajnos:( Magamról röviden annyit, hogy éveken keresztül én voltam az a szerencsés lány , aki éjfélkor is pizzát/hamburgert/bármit megehetett mennyiségi korlátok nélkül , mert nem híztam semmitől. 56 kg-os versenysúlyomnál , már az…..
Érdemes ezt a honlapot meglátogatnod, ha a motivációd fogytán van . KI FOGOM BÍRNI , ha másoknak is ment !!!   http://www.atkins.com/success-stories ..
  Sziasztok! Itt van pár hasznos link a kezdetekhez, de a legjobb szerintem a könyv : "Dr. Atkins forradalmian új étrendje".   Linkek: http://www.vitalzone.hu/atkins-dieta.html#   http://lowcarb.hu/cikkek/dieta/atkins.dieta/az.atkins.dieta.elso.fazisanak.engedelyezett.etelei.htm  ..