Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zárójel

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy vámpíros játék zombikkalA videó végén lévő elírásért így utólag is jár nekem az ejnye-bejnye Játékot köszönöm Tony-nak és Rekettyelovag-nak  ..
Budapesten is tesztelt dohány következik, az Al-Waha Kókusz ízű...        - Dohány:  Ezen a téren bosszúságot okozott, több okból is. Egyrészt volt pár 3-4 cm-es ág benne, amivel elég nehezen lehetett (volna) megtölteni a…..
A minap itthon teszteltem az El-Hennawy Vanília ízű dohányt..      - Dohány:  El-Hennawy dohányhoz képest nedves volt, és nem tartalmazott ágakat.- Íz és illat:  A dobozt kinyitva fenséges vanília illatot éreztem, ám amint a kis…..
Este 9 óra. Úgy gondoltam, hogy a két részes videóm első részével is foglalkozom (a második már félig kész, majd utólag megértitek), úgyhogy egy múltkori rövid betekintés után jobban kipróbálom ezt a csodálatos játékot, amiért 1 éve pénzt fizettem.Mit mondjak? Mindjárt 11…..
Újabb teszt, újabb gyümölcsökkel, amiket most hétvégén próbáltunk ki... Kezdjük a rózsaszínben pompázó El Hennawy Málna ízűvel...       - Dohány:  viszonylag nedves volt, ágak nem voltak jelen.- Íz és illat:  a…..
Zárójel 2009.06.09 20:57:13
@-=RockerLaLee=-: Az egyik csoporttársam mégis függő lett XDXDXD
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.03.27 20:13:00
Jelenleg nem megy otthon az internet, úgyhogy nem tudom mikor fog újra frissülni a blog. (Nem otthonról írok)Megértésetek köszönöm, remélem hamar helyreáll, elég szar net nélkül.freddyD16:05 Na végre helyreállt minden. Te jó ég, internet nélkül úgy éreztem magam, mint egy…..
Zárójel 2009.03.28 09:34:14
@Kutka95: Visszanézni azért tudja ;-)
Kívánság Üst Mione ajándéka 2009.01.25 20:00:00
Ajándékozott: MioneKorhatár: nem korhatárosFigyelmeztetések: -Leírás: ilyen volt - ilyen lettKívánság: 2. Ez csak úgy kapcsolódik a regényhez, de ennek is örülnék nagyon. Annyi lenne, hogy egy viszonylag nagy rajzlapot (te döntsd el a méretet) ketté kellene osztani, és a bal…..
Kívánság Üst Encsy ajándéka 2009.01.25 20:00:00
Ajándékozott: Encsy  Korhatár: nem korhatáros  Figyelmeztetések: kicsit eltér a könyvben leírt szereplők jellemétől (nem tudom, mi a hivatalos neve)    Kívánság: Egy humoros Piton, McGalagony történetet szeretnék olvasni, nem feltétlen szükséges a szerelmi…..
Annyi mesterlövészes apropóm van még, hogy simán egy héten át tudnék Snajperről berakni képeket, videókat. Úgyhogy, elő is vettem a raktárból egy klassz videót, amelyet mortor3 küldött nekem. Stella már úgy önmagában kegyetlen undorítóra sikeredett, de amikor holtan a…..
Zárójel 2008.08.15 15:53:07
Először is, nagyon sajnálom a hanghibákat! Nem tudom miért jelentek meg, mindent ugyanúgy csináltam, mint eddig. Legközelebb remélem már normális lesz. Gépemmel muszáj lesz tenni valamit, mert egy nagy roncs. Örökös memória hiányban is szenvedek. Többek közt ez is a válasz arra,…..
  Tudom, hogy ezt a fanok nem szeretik, de volt valami, amit el kellett mondanom, és így a legjobb ;)Addig is nézzétek meg az igazi mestert, aki sokkal jobban nyomja mint én, azANGRY VIDEO GAME NERD-ötcinemassacre.com/Movies/Nes_Nerd.htmlAz Airborne 3 már el van kezdve, de nincs…..
A játék, melytől a Call of Duty csak tanulhat...Soundtrack:Insane - Set it on meMicheal Jackson - Bad..