Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hajdina

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár elképzelni sem tudja a napfoltok zavartak be vagy az amerikai hadsereg új serkentőszerének titkos tesztelése zajlott a BalatonSound fesztiválon, mindenesetre több inkálos incidenst is jelentettek. Legrosszabbul István járt, aki érvényes jegye birtokában egy tavalyi inkálos…..
A GRoby ügyvezetője alant válaszol az egyik üzletükben pénzvisszaadási konfliktusba keveredett vásárlójuknak. Feljelenteni nem fogják, pedig állítóalg a kamerán jobban látszik, amit ő csinált, mint amit a kasszás srác:Sajnálattal olvastam az oldalukon megjelent pg121 nevü…..
A Homár látott már olyat, amikor az ingatlanos ugyan 3 hónap alatt nem adott el egy lakást, mégis követelte a jutalékát, hiszen benne volt a szerződésükben, hogy annak felmondása után 2 hónappal is jár nekik a pénz a nagy büdös semmiért. Az alábbi levél viszont még ennél is…..
Hajdina 2007.06.28 09:25:29
Mások okulására álljon itt egy rövid történet. Ártatlan és naiv ügyfél révén bementünk a XVII.ker-i Vadkacsa ingatlan irodába, hogy az általuk az interneten meghirdetett és nekünk tetsző 3 lakás címét megkaphassuk. Ehhez természetesen le kellett szerződnünk velük. Miután a szerződést kitöltöttük, kértük a címeket. Mondták, hogy a kért 3 címet önállóan nem tudják kiadni, csak egy teljes lista keretében, ami magában foglalja a kb 12 millás lakástól a 40 millás házig mindent, mert sajnos a programjuk nem képes egyedi listázásra. Na ekkor kellett volna kifordulni az irodából. De sajnos mi nem ezt tettük, mert elvakított az egyik ház megvételének lehetősége és átvettük a listát. Fel is kerestük az említett ingatlant, de aztán kb 3 hónapos huzavona után végül is nem vettük meg a fent említett lakást. A vétel meghiúsulása után elkezdtünk nézegetni a környéken és belebotlottunk egy magát a saját eladó házán hirdető építtetőbe, akivel rövidesen megegyeztünk és megvettük az általa kínált ingatlant. Tisztáztuk, hogy nem ingatlan közvetítő által érkeztünk, hiszen mi magunk találtuk az ingatlant, és mindenki boldog volt. Addig a pontig, amig az építtető el nem ment abba az irodába, ahol kb egy évvel ezelőtt beadta az ingatlan címét, hogy kijelentse onnan az általa leadott hirdetést és azzal szembesült(ünk), hogy ezt a címet azon a már korábban említett listán nekünk is kiadták, hiszen azon a kerület szinte minden eladó ingatlana rajta szerepel, ha kell, ha nem, hiszen nem tudnak egyedi tételt kiadni, ugyebár. Így aztán az iroda jutalékát ki kellett fizetnünk, mert perrel fenyegettek és a bíróságon nem tudtuk volna megvédeni az álláspontunkat. Szóljon a sztori okulásul bárkinek, aki a fenti irodával valaha is kapcsolatba kerülne.