Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Otto von Bolschewick

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerintem a karácsonyt ünneplők nevében mondhatom, annak aki hízni akar, nincs is jobb időszak, mint az ünnepek. Viszont nekünk, enyhén túlsúlyosaknak, moletteknek, duciknak, pufókoknak, pocakosoknak, husisoknak rémálom az a pár kiló, ami észrevétlenül felkúszik a nyugodt…..
I(k)TATÓSPAPÍR Ring a tó 2013.01.30 13:01:17
Péternek a csendről   Ott ülsz a helyén. Csendben nézed. Nézed, ahogyan nem mozdul meg, ahogyan ugyanaz marad megint minden.  Nem szólsz, nem érinted. Pedig van úgy,  hogy akár pár perc elég lenne. Csak  mozduljon már, hátra, előre, mindegy. Most én…..
Otto von Bolschewick 2013.01.30 17:03:02
Írta: Széll ZsófiaNem gondoltam volna, hogy írok. Nem így, nem neked, nem nekem.Rímekben, ritmusban, magamban − soha, sehol sem neked.*Nem történt semmi másnak különös, csak sétáltam az utcán. A lámpákugyanannyira megszokottan szórták a fényt, ahogyan a csillagok…..
Mosmá aztán télleg kezdek teljesen teleszaladni hemoglobinnal. Vagy mivel.Mer mire gondoljak, amikor a magyar miniszterelnök legkedvesebb elfoglaltsága, hogy minden reggel közvetlenül felkelés után, még a sokat sejtető, ám annál csalókább hajnali merevedés állapotában, miután az…..
I(k)TATÓSPAPÍR csak hit kérdése 2011.12.15 18:13:00
E-felől- Elhiszi, hogy ami a szeméből potyog,az zápor, nem a könnye. Ha a víz folyik,egy fürdőkádban áll. Az csúszik, merta föld nem mozdul. Áll. A szájábólvíz folyik, nem szó potyog. Nem a könnye. Elhiszi, hogy ami fogy, az temethető.Hogy az istennek se szorul össze…..
Otto von Bolschewick 2011.12.15 18:22:54
A Facebookon terjedő Mi az indián neved? alkalmazás, egy ügyesen álcázott adathalász eszköz. Ha megnyomtad a beleegyezés gombot az alkalmazás futtatására egy ékszerüzlet hozzájuthat személyes adataidhoz, és csatlakoznod kellett a Facebook oldalához, promócióhoz kötötte az…..
Amikor Ördög Nóra Grace Jones-jelmezben jelent meg az X-Faktor színpadán szombat este, már tudtam, hogy kiváló kis műsor elé nézünk, hát még akkor milyen gyermeki öröm töltötte el szívemet, amikor a narancssárga úszósapkára (ő mondta, nem én) hajazó, testhezálló ruhában…..
Otto von Bolschewick 2011.11.01 10:34:30
@csanger: Nem értem én ezt. Ha a blogger azt írta volna, hogy minden rendben, fasza volt, csak így tovább - akkor nem lett volna szar az egész? Dehogynem, akkor is szar lett volna. Ha valami tré, hiába írjuk róla, hogy aranyból van, bazmeg! Attól még nem lesz jó...
Bela Ursus volt III. Ehune piréz választófejedelem legnépszerűbb főszakácsa, az ő idejében messze földről jöttek a vendégek és kóstolták a magyar ősökkel büszkélkedő séf híres főztjét. Nagyapja, Geláz Aszpartám ugyancsak szakács volt, de ő nem vitte olyan sokra, mint a híres unoka, mindössze Apafi…..
Már el is felejtettük a húsvétot, talán a sonkás kocka is elfogyott és a csokinyulak maradékán nyammog a nemzet. A medwe viszont nem felejtette el hogy egy társblog szerzőjének megígérte: közzéteszi a sonkaügyeit. Kedves hzizi a hal és más blog kapitánya! Ismét köszönöm a jó ötletet, ugyanis Nálad…..