Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mehmet_ozil

18 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
LelkiFirka Nem szövetkezik az LMP 2012.01.30 20:51:00
Elmúlt hétvégén tartotta kétnapos kongresszusát a Lehet más a politika, melyben többek között arra is fény derült, hogy önállóan fogják folytatni a politizálást. Ez óriási jelentőségű dolog, hiszen a Szolidaritás nevű mozgalom által meghirdetett „ellenzéki…..
//  A változatosság kedvéért, illetve egy amolyan Daniel Cohn-Bendit / Kertész Ákos / Bartus László / Para-Kovács Imre mondatgenerátor ordító hiányát pótlandó, összedobtam egy nagyon egyszerű aranyos kis forráskódot, ami véletlenszerű Amerikai Népszava…..
LelkiFirka Békemenet 2012.01.22 17:20:00
     Egyetlen problémát látok a tegnapi, óriási tömeget megszólító tüntetésben. Miért kellett egyértelműen a kormány melletti szolidaritást hirdetni? Miért nem lehetett szimplán az EU mostanában tapasztalt dilettantizmusa és rosszindulata ellen felvonulni? Mert…..
Nem született meglepetés a tegnap lezajlott 2-es számú választókörzet időközi választásán. Láng Zsolt, a Fidesz-KDNP jelöltje elsöprő győzelmet aratott, s ezzel kimondhatjuk, hogy papírforma eredmény született a "narancsos" fellegvárnak számító második kerületben.…..
Püspökladány után újabb időközi választásra kerül sor november 13.-án (második forduló november 27.-én), méghozzá egy budapesti választókerületben. 2010 áprilisában Balsai István nagyon simán, 52,92%-kal verte ellenfeleit (MSZP: 22,94%, LMP: 12,48%, Jobbik: 7,03%, MDF: 4,63%),…..
Nem is olyan régen az országgyűlés elfogadta a 2012. január 1-jétől hatályos egyházi törvényt, mely ismét vitákat gerjesztett a "Tisztelt Házban". De még mielőtt nekilátnánk a mostani helyzet kielemzésének, nézzük meg, hogy az elmúlt évtizedekben milyen…..
Egyre több nyugat-európai vezető politikus kezdi belátni, hogy a 20. század második felében, történő erőteljes bevándorlási hullám kicsit más eredményt hozott, mint ahogy tervezték. A liberalizmus szellemében arra számítottak, hogy ezek a bevándorlók Afrikából, Ázsiából,…..
Nem mindennapi aljasságot tudhat maga mögött a magyar baloldal, s médiája, hiszen legutóbbi agymenésükben rendkívül undorító módon kívánják összemosni a múlt héten történt tragikus norvég mészárlást a Jobbikkal, a MIÉP-pel, illetve a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági…..
LelkiFirka A liberálisok kudarca 2011.05.07 12:05:00
      A brit kormánykoalíció a legutóbbi választás óta az elvárásoknak megfelelően, egységesen működött, azonban kisebb ellentét lépett fel a két párt között, mikor a liberálisok népszavazási kezdeményezéssel álltak elő. A mostaninál arányosabb…..
Igazi Finnek – a neve is sok mindent elárul Finnország legújabb sikerpártjáról, a 2011. április 17-én megtartott választások valódi győzteséről. Bár a párt „csak” a harmadik helyet szerezte meg, egyértelműen győztesnek tekinthető, hiszen bombaként robbant a…..
LelkiFirka Elindult a szebb jövő? 2011.04.10 20:48:00
Gyöngyöspata. Ez a kis Heves megyei község nem igazán élt a köztudatban egészen néhány héttel ezelőttig, mikor is pár nap alatt szabályosan (politikai) hadszíntérré vált. Tudniillik az történt, hogy a helyiek megelégelték a cigányok által elkövetett sorozatos…..
Miközben az egész ország azon röhög az elmúlt pár napban, hogy ál(l)amfőnk mennyire nem tud helyesen írni, addig napvilágot látott Lázár János, egy 2010-es közgyűlésen elhangzott, felháborító nyilatkozata. A hódmezővásárhelyi polgármester szerint „akinek nincs…..
LelkiFirka SS, mint monogramm 2011.03.17 17:51:00
Ez a pár perces videó a Ma Reggelből feldobta a napomat. Elfogultság a felsőfokon!  ..
Szólhatna a mondóka Pősze Lajosnak, akit ugyan nem olyan régen zártak ki a Jobbik-frakcióból, de már egyből egy új mozgalom indítását tervezi. Leszámítva azt a néhány korábbi interjút, nem igazán kaptunk részletesebb információt az új szerveződésről, és a Jobbikból…..
LelkiFirka Bayer vs. Népszava 2011.02.25 20:34:00
Bayer Zsolt legutóbbi levelében arról számolt be, hogy milyen folyamat játszódik le a Népszavában. Nemes egyszerűséggel úgy is hívhatjuk, hogy "Blikkesedés".Link:www.magyarhirlap.hu/velemeny/utlevel.html..
Az már biztos, hogy rövid időn belül új alkotmánya lesz az országnak, azonban azt meg kell jegyezni, hogy az előkészületi procedúra elég körülményes.Kezdjük ott, hogy az ellenzék – a Jobbik kivételével - nem kíván részt venni az alkotmányozási folyamatban, így…..
A kormány pártjai között mostanában egyre jobban sűrűsödnek a konfliktusok. Súlyos ellentétek jelentek meg az alkotmányozás folyamatában, melyek csak szítják a feszültséget a Fidesz és KDNP között. Olyan ideológiai különbségeket lehet felfedezni, amely akár azt is…..
Vona Gábor, a Jobbik elnöke volt a Szemközt c. rovat mai vendége.Feltűnt, hogy Vona Gábor és a kérdezők között a legtöbb vitát mindig a közvélemény-kutatások eredményei okozzák. Vona hozzáállása kb. ehhez hasonló: ha a Jobbik számára kedvezően alakul a kutatás, akkor…..
LelkiFirka Elindultunk... 2011.02.16 20:49:00
Elindult a blog.....
Február eleje az erkölcstelenség és szélsőségek jegyében telt. A „politikai korrektség” hazug hangjai nem kedvelik, ha téves frázisok helyett kimondjuk az igazságot, tehát mondjunk ellent! Mi is az a „politikai korrektség”? Uralmi technika, a totalitárius…..
mehmet_ozil 2011.02.18 20:25:30
Mesterházy Attila, az MSZP elnöke számolt be arról, hogy miért is vonultak ki a parlamentből az alkotmányozásnál, s hogy milyen állásponton vannak ez ügyben.  ..
Az ABC újonca egy svéd sorozat alapján készült, és egy első hallásra jól eladható ötletet valósít meg közepesen: 2000-ben egy filmes stáb végzős gimis diákokkal forgatott pár hónapig, majd 2010-ben felkeresték őket, hogy megnézzék, kiből mi lett. A hátteret a történelmi…..
Varánusz Morvai Dávid csillaga 2010.04.15 08:00:00
Szivárvány óvoda, faszpumpás álmok,pártomra nézek és zsidókat látok?Őrült rémálom ez? Vagy valóság?Német lapnak füllentett hiábavalóság?Mondd! Kérlek mondd, hogy álmodom!A zsidók nem törhetnek át barikádokon!Nem mondhattam ilyet a düh hevében,hisz itthon másról szól…..
Célegyenesbe fordult a nulladik fordulós verseny: már alig egy hét áll a pártok rendelkezésére, hogy összegyűjtsék a szükséges számú ajánlószelvényeket. A hivatalos adatok szerint a Jobbik, az MSZP és a Fidesz mindenhol indulhat, az MDF és az LMP erősen küzd, a (még) kisebb…..