Regisztráció Blogot indítok
Adatok
awats

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még a KMK-n szerepelt a Hobo első és második része, most pedig Bambanő küldte be nekünk a harmadik rész linkjét. Kedvenc csövesünk kiszabadult a börtönből, így tovább terrorizálhatja a városka lakóit. Szerencsére kultúrát a hűvösön se látott sokat, így továbbra is…..
I Love You So Bukóhullám 2012.07.31 12:02:59
Megvolt a Beach Boys koncert Rómában - a közönség nem akarta hazaengedni a zenészeket, és percekig fújta a Fun, fun, fun záró falzettszólamait. :) De ez most egy teljesen más szám a fiúktól a strandról. Brian Wilson-Van Dyke Parks: Surf's Up. Amikor a MOJO magazin nemrégiben…..
awats 2012.08.01 14:17:31
Majd elkezdi rázni a fejét a szuper Beatles dalokra. Kész. Komolyan, ez itt tényleg az egyik legkirályabb videó, amit valaha is láttam. És kinek köszönhetem ezt is? Hát persze, hogy Brian Wilsonnak! Még mindig a Smile megjelenésének lázában égek, és van az a legendás felvétel,…..
awats 2012.03.18 06:37:45
Eszembe jutott egy régebbi dal, ami valószínűleg nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a Don Henley-féle The Boys Of Summer megszülethetett. Brian Wilson: All Summer Long. A Beach Boys, egészen egyszerűen fogalmazva, a legfontosabb amerikai együttes a rockzene történetében. 1964-re tökéletesre csiszolták…..
The Beach Boys - The SMiLE Sessions (Capitol) Már csak hármat kell aludni… kettőt… egyet – a szerkesztőségen nagy izgalom lett úrrá Mindenszentekkor, ugyanis a Halley-üstökös is gyakrabban kerül földközelbe, minthogy olyan lemezről írhassunk, amire immár 44 éve…..
Kedves kommuna, szerettem volna mást írni ide ma – hiszen ma van a blog harmadik születésnapja –, de bizonyos körülmények miatt egy elég rossz hír az idei születésnapi ajándék. A KMK mostantól határozatlan ideig szünetel. Lehet, hogy napokon belül újraéled, lehet, hogy…..