Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lamppe

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fotó: Magyarjármű.hu Update: Holnap délután a tömeggyártásról lesz szó. Találkozunk 17:30-kor! A múlt szerdán újra egyetemista lettem másfél órára. Az Óbudai Egyetemen (konkrétan: a Bánkin) tartott szabadegyetemi előadást az automobilizmus történetéről Négyesi Pál,…..
lamppe 2011.04.20 20:32:04
Ken Roczen motorversenyző szemtelenül fiatal és kamaszosan őrült. Tehetségéről KTM-es szerződése, kattantságáról az alábbi videó tanúskodik: aki könnyen felháborodik, majd agresszíven kommentál, meg se nézze – ebben az anyagban minden benne van, ami alkalmas a…..
lamppe 2011.03.07 23:20:02
@marek89: jah legalább nem valami supermoto-val jaszkariznak a belvárosban! (:
Valamikor tavaly november végén vettük Hajninak a háromajtós Balenót. Az osztrák származású, alig 14 éves kocsi hozzánk kerülését már leírtam egy korábbi posztban, de az ünnepeken kívül is közbejött több minden, ami hátráltatta a forgalomba helyezését. Többek között a…..
Egy vérbeli Mercedes-majom elvből sem válaszol erre a kérdésre, és nem azért, mert nem tudja rá a választ, sőt, elég valószínű, hogy csak a Mercedes-majmok sejtik majd igazán, mi is a csízió – de egy igazi Mercedes-majomnak nincs szüksége sem chevrolet-s pólóra, sem…..
lamppe 2010.12.11 13:32:11
  Egyszerűen képtelen vagyok tőlük megválni. Legalább a negyedik költözésemet éli túl a BMW, a Lotus, a két Porsche meg a Ferrari. Pedig ahányszor összecsomagolok, mindig szívtelen szelektálógéppé válok, és kihajítok minden fölösleges holmit, illetve jellemzően…..
lamppe 2010.08.08 11:52:09
Egy apró manufaktúra Olaszországban, ahol évente néhány tucat autót gyártanak igazi megszállottak. A tulajdonos egy argentin, aki valószínűleg már régóta keresi az elgurult gyógyszert. Legalábbis erre következtethetünk, ha megnézzük az elmúlt évek termését. 400 lóerő…..