Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a wow rossz (törölt)

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az a hír járja, hogy a Mónika show bukása miatt a Tv2 sem ragaszkodik már ahhoz, hogy költséges forgatókönyv alapján megírt, sok statisztát foglalkoztató délutáni talk show-ra dobja ki a pénzét. Vagyis Joshi Bharatnak is vége lehet nemsokára. Sőt állítólag erről a…..
Akik - hozzám hasonlóan - már nagyon várják a vasárnap estét, amikor végre elindul az adatok özöne, és értelmét veszti minden korábbi ködszurkálás, azok számára a napközbeni részvételi jelentések is értékes információnak számítanak. Önmagukban azonban ezek a…..
a wow rossz (törölt) 2010.04.11 14:31:18
@mrs. white: ahogy az elmúlt 20 évben, most is az a magyarázata hogy itt el tudták olvasni a választási behívót, míg a vidéki analfabéták nem igazán :(.
Ártanak-e a Jobbiknak a támadások? – ezzel a címmel írtam március végén azokról a botrányokról, amelyeknek a célja egyértelműen a radikális párt hitelességének aláásása lehetett. A fagyi azonban ma visszanyalt… A kampány legnagyobb botránya – írja a…..
A programot olvasva, a Jobbik annyira fasisztoid párt, hogy talán maga Mussolini mester is elismerően csettintene. Az a határozott meggyőződés, amellyel a világot rendbe akarják tenni, talán csak a fasisztákra jellemző. Ne essünk bele abba a klasszikus hibába, hogy összetévesztjük a…..
     Miután viszonylag hamar, talán már éjfél felé elég pontosan fogjuk tudni, hogy kit szabadítottak rá a választók az országra a következő négy évre, viszonylag korán reggel ott fogunk ülni a gép előtt és bogarásszuk az érdekességeket, a nap során…..
 Volt itt egy ország 2002-ig.Nem vetett fel bennünket, hétköznapi embereket a pénz akkor sem, de volt egy többé-kevésbé kiszámítható jövő: szerény, de biztos növekedéssel.Nem tűnt el az államadósságunk, de nem is emelkedett az egekbe, s hosszabb távon inkább annak…..
Három óra, elkezdődött a kereskedés. Szerintem rövidesen kapunk Handrástól egy videót az első benyomásokról, és rövidesen Kaprinay Zoltán is átveszi a saját iPadjét, hogy elkészítse nektek az exkluzív tesztet.Holnap délelőtt meg a Ferihegyi reptéren Handrás a kezembe adja a…..
a wow rossz (törölt) 2010.04.04 22:53:23
@Attila1234: jojojo, menjel szepen vissza a cybervilagba sarkanyokat olni meg szines kalapokat gyujteni, irl dolgokat bizd csak ide.
Mi is lehetne stílusosabb így húsvétkor egy jó szaftos templom mustránál, melyet tulajdonosaik jó sok pénz ráfordításával és profi cégek megbízásával alakíttattak át kacsalábon forgó palotává. Némelyikben ott is élnek, néhányan viszont borsos áron próbálnak túladni…..
a wow rossz (törölt) 2010.04.04 02:30:33
Az alábbi dokumentumfilm készítőitől már bemutattunk egy kisfilmet, mely a nácik által beszennyezett ősi magyar jelképek eredetéről szólt. Megtudhattuk, hogy a hosszú évszázadokon keresztül a magyarság szimbólumának számító Árpádsávos zászlóra hogyan tapadt rá a náci…..
Drágáim… csoda történt. Április elseje van, de ha ez igaz, akkor… akkor… nem is tudom, végigcigánykerekezem az Andrássy utat. Megszűnik a Maunika Só, a blogomban többször is emlegetett förmedvény, a magyar fostóksók zászlóshajója és pionírja! Sajna Józsi…..
Közel sem célunk a napi politikai eseményekre reflektálni, de nem mehetünk el szó nélkül a nagy médianyilvánosságot kapó Zuschlag-per mellett: a nyolcadrendű vádlott (vagy elítélt, a fene sem tudja, hogy kell az ilyet megfogalmazni az első fokú ítélet után) ugyanis nem…..
a wow rossz (törölt) 2010.04.01 12:16:57
  20 évet a 20 évért! - hirdeti a Jobbik szlogenje. A párt szerint minden politikust felelősség terhel az elmúlt két évtizedben történtekért, ígéretük szerint a Jobbik kormányra kerülését követően az első intézkedésük az ő felelősségre vonásuk lesz, húsz…..
Micimackó találkozása az Aliennel. Kattins a képre, hogy láthasd a sztorit (angolul tudók előnyben).  ..
a wow rossz (törölt) 2010.03.28 00:29:37
Kifejezetten kínos ez az egy igaz hazafyak pártjának. A Jobbik-szóvivő esete is elég erős érvágás volt nekik, de azt még túl lehet élni. A másik fickó bulis képei szót igazából sem érdemelnek, talán csak annyit, hogy lám-lám ők is hús-vér emberek, akiket nem köt le…..
a wow rossz (törölt) 2010.03.26 21:06:39
'napot Röviden a sztori. Édesanyám általános iskolai tanárnő kb. 30 éve. Számtalan generáció hagyta már el a kezét, a tanítványai közül sokat mai napig ismerek és elég jó emlékeket őriznek róla. Megadta a szükséges alapokat neki, mert anno meg volt a lehetősége rendesen…..
a wow rossz (törölt) 2010.03.26 14:29:21
@molnibalage: ha egy ilyen noname tanár óráján történik akkor oda lehet hívni az igazgatót vagy vmelyik helyettesét, hogy fenyegessen kirúgással, utolsó eséllyel stb amit szoktak, 99% hogy fegyelem lesz utána. De simán működhet az is hogy előre ülteti azt a pár gyereket aki nem hangoskodik/figyelne, és csak velük foglalkozik. A többi meg majd megbukik és kap egy this is what you get for being my bitch kitűzőt az év végén, aztán elgondolkozik. Nem kell 18 évesen érettségizni, ráérnek a fiatalok, munkájuk úgyse lenne a mai világban.
a wow rossz (törölt) 2010.03.26 14:52:59
@molnibalage: és anyádnak milyen családja volt ahol ilyen erőszakossá, türelmetlenné vált? jógyerek lehettél, gondolom veled is így bánt, szintén beteggé téve. Közös terápia kéne nektek, abból az utolsó fizetéséből még telik rá a penelrezsi mellett.
Keményen nyomják a Counter-Strike harcosok Kínában. Egy Jilin tartománybeli netkávézóban múlt kedden összekapott két CS-s, egyikük wallhackkal vádolta a másikat, vagyis azzal, hogy olyan cheatet használt, amivel átlátott a falakon (és így látta, hogy merre mozognak a ték és a…..
a wow rossz (törölt) 2010.03.25 11:16:48
@Stöki: nem csak ő érdemelte meg hanem az a több 100 nyomorék magyar is megérdemelné aki képes mindennap csalni x év után is cs-ben pofátlanul. codban meg gondolom még rosszabb a helyzet.
kéne egy jamesbond igazolvány meg egy kínai késárus és sorbaállítani ezeket a körúton, majd a fenti képhez hasonlóan lerendezni őket
aztán szakítsa őket cafatokra a fölöttük átguruló combino
Ma a metrón egy vak hölgyet láttam, mellette feküdt a vakvezető kutyája. Egy ideig néztem, aztán elhagyva a megállót, az utastájékoztató hang bemondta, hogy a Forgách utca következik. Abban a pillanatban a kutya egy pillanat alatt felállt, a gazdája megdicsérte, majd az ajtóhoz…..
Tele van a tököm azokkal a gyökerekkel, akik csak azért képesek egy fikanicket regisztrálni, hogy elküldjék a posztírót a kurva anyjába. Nem feltétlenül erre a blogra gondolok, sőt, az általános tendenciából van már elegem, illetve azon csodálkozom egyre, hogy a magyar internetes…..
a wow rossz (törölt) 2010.03.21 10:18:21
Történetünk mind három főszereplője Király András. Az egyik Király András a Jobbik szóvivője volt, egészen addig még nem derült ki, hogy bizony „liberális” kilengései vannak. Szívott (mármint kábítószeres cigarettát fogyasztott- őrnagyúr) és bizony a meleg…..
a wow rossz (törölt) 2010.03.18 20:34:16
Gulyásdemokrácia Egy igaz Magyar 2010.03.18 11:29:00
Elsőre nem is igazán értem, mi a baj ezekkel a képekkel a Jobbik-szóvivőről. Méghogy nem összeegyeztethető a füvezés, a melegfelvonulás résztvevőinek ölelgetése, és a hasonló dolgok az igazi magyarságtudattal? Dehogynem!Kezdjük például ott, hogy mosolyogva ölelkezik…..
Kontár A kirobbanó szájvíz 2010.03.13 22:16:00
Hát nem találok szavakat... Csak szerintem hatásvadász robbanószernek titulálni egy szájvizet? Listerine, nagyot szól a szájban. Nekem egy M&Ms reklám remake jutott róla eszembe: A kezedben nem, csak a szádban robbanunk...Elképzelem, hogy az egyszeri ember bemegy a patikába, vagy a…..