Regisztráció Blogot indítok
Adatok
párttalan

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, Lehet! Nem hittem volna 4 nappal ezelőtt, hogy minden lista állni fog. De áll, és most sem hiszem el. Tegnap Celldömölkön, az egész város LMP volt. Négy kitelepülés, 16 aktivista, végigplakátolt város. Két nap alatt 200 szelvény. Ma reggel, Dunaújvárosban 732 KC volt, a…..
Ez jött az LMP-s levelezőlistán:HA eljössz reggel nyolcra a Blahára, és kopogtatsz háromig, MEGCSINÁLJUK a nyóckert!!!Jó esélyünk van rá, de TE IS KELLESZ!!!Hívd a józsefvárosi ismerőseidet most, hátha van náluk cetli, amihez holnap háromig hozzájuthatunk.ÉS…..
párttalan 2010.03.22 20:15:31
@fersch attila: Ez egy szép magyarázat volt, de próbáld ugyanezt megérteti egy "átlagos" szavazópolgárral, aki nem itt diskurál. A magyar választok hány százaléka érti a mi választási mechanizmusunkat?
Van valami elképzelése az LMP-nek a választási reformmal kapcsolatosan? Érdekelne.
A Forsense a biztos szavazó pártot választók körében 5%-ra mérte az LMP támogatottságát. Ez az első alkalom, hogy az LMP-nek ilyen sokat mért közvéleménykutató cég. A százalékok felfelé kúszása eddig is folyamatosnak mondható, hiszen az utóbbi időben már rendre 2-4%-okat…..
párttalan 2010.03.17 22:00:44
@(b)Right_side: Komolyan érdekelne, mit keresel Te a Jobbiknál?