Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gabidave

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
tvblog Megint a Frizbi nyert 2010.02.22 20:08:25
Lehet, hogy be kell rendezkednünk egy össznépi csikicsukira? Ki tudja, majd kiderül, hiszen vannak, akik szerint hiába a premier utáni fellángolás és a harmadik résszel szerzett győzelem, a második résznek köszönhetően megbukott a Frizbi Hajdú Péterrel. Van egy olyan…..
gabidave 2010.03.14 00:12:13
Sziasztok!

Azért köszönök így, mert volt részem statisztálni a média világában, így valahol kollegák is voltunk.
Veled, a Frizbi műsorvezetőjével találkoztam is. Te biztosan nem emlékszel, de ez nem is fontos most.
Nos, nagyszerű, hogy több diplomával rendelkezel és ez felettébb fontos és kiemelt számomra, mivel a tanult emberek szinte " a szívem csücskei" , csak rájuk tudok felnézni és a nejed sőt magadra is , igazán büszke lehetsz. Hisz, magamra is az lennék, ha elértem volna, hogy legyen egy otthonom, bár az még várat magára, mint a gyermekáldás is, vagyis várakoztatom még, mivel a lehetőségeim nem teljesen adottak, de igyekszem.
Én kutató vagyok és egy jelentős bacival foglalkozom, a Legionellával. ( 4 nyelven beszélek jól és portugálul egy picit) Néha fura álmaim vannak, olyan kutatásokkal, amelyek itthon nincsenek itthon. Pl. emberkísérletek vírusokkal, vagy egy olyan bacival, aminek a neve az Andagora és nem sejtfalas, ez még nem meglepő, lásd a Proteusokat, de gömb alakúak, mint a Micrococcusok.
Legutóbbi álmom volt, hogy valami műtét esett meg a humánokkal, egy valami radioaktív műtéttel, amit a humanok nyakába engedtek. Én is nagyon kevéssé láttam, oda nem engedtek be.
Igen, leskelődtem, ahogy csak tudtam és látva, a kíváncsiságom, ők hagyták, lássam a műtétet. Fura volt. Ők a honi vagy földi értelemben vett radioaktív sugárzást a nyakon át vezették be. Nem tudom mi volt a céljuk ezzel. Tényleg a választ nem kaptam meg. meg kaptam volna, ha a hülye társam nem zaklatott volna. aki hátrál sok esetben.
talán újra elmehetek hozzájuk, hogy most nincs itt a társam.

Elég bizarr, de már szinte félálmomban is érzem az idegeneket. Én kutató vagyok, tehát nagyon is józan.
De vannak olyan helyzetek, amiket én sem tudok kezelni.

Én találkoztam a human fajnak 5 speciesével.
Ez nem álom, ez valóság. Sajnos vagy mégsem.

Egy szó mint száz, az UFO- któl nem kell félni hiszen a barátaink, mivel engem nagyon sokat segítenek, hiszen ott lehetek az ő laborjaikban, láthatom, amit ők csinálnak és ez nagyon nagy szó.

Hogy Pataki Attila maga alá szart látva őket, az nagyon is túlzás, mivel egyáltalán nem rémisztőek.
Hozzám 12 éves koromban jöttek először. Aztán közölték, hogy egészséges vagyok, nőiesség szempontjából is. Szóval még mindig kérdés, hogy léteznek? 1978- ban születtem. Számomra nem, Nem kell félni tőlük, mivel ők a Siriusból valók és ők segítenek minket mivel belőlük lettünk. Azt mondták én hibrid vagyok, vagyis belőlük is közvetlen és egy földi emberből. Egy nő a földi anyám. Így volt ez Jézussal is. Bár nála fordítva volt, földi apa, de más anya. Így lett a fiú.

Fáradt vagyok. Mint mindig. Ha sokat dolgozunk, mind azok vagyunk.

Viszlát.