Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Traxx

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A germánok már rákaptak pár klasszikus magyar fogásra – jelenti alkalmi tudósítónk, a világ legjobb videóblogját, a Rossz PC játékokat jegyző freddyD. Alant olvasható barátunk beszámolója a berlini lángosról és a Lidl lecsójáról. Mi lenne, ha összeszednénk, melyik…..
Lájtos délutáni összeállításunkból kiderül, hogy a Lidl igazából mélymagyar, az Ikea büféje is aluszik, illetve hány gigahertzes a walkie-talkie: Sokat szidták szerencsétlen Lidl-t, de amint a mellékelt kép is mutatja náluk jobban semelyik üzletlánc nem ismeri a magyar embert!…..
Mi persze azt vártuk, hogy tiroli nadrágos dagadékok kergessenek nagycsöcsű dirndlis csajokat a Mol válaszreklámjában, de hogy, hogy nem, nem így történt. Tudják, arról beszélünk, hogy az osztrák OMV, miután megszerezte a MOL részvényeinek jelentős szeletét, magyarheccelő…..
Traxx 2007.07.07 12:43:19
A Homár nem érti, miért akarhat valaki házasodni, amikor csak a baj van vele. András például már megtanulta, hogy rögtön az elején, neje névváltoztatásánál adódhatnak problémák, mert sem az önkormányzat, sem az OTP nem asszisztál túl lelkesen egy ilyen művelethez: A magyar…..
Nem elég, hogy "Európa vezető adósságbehajtó cége" sosem volt és elévült követeléseket próbál telefonos terrorral behajtani az embereken, még van pofájuk elkérni az érdeklődő kényszerügyfelek telefonszámát a zaklatáshoz. John Cleese elandá a máját a…..