Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SerialT

1 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint arról az index is írt, pár éve tudósok megfigyelték hogy az egyik galaxisban, az M82-ben egy tárgy a fénysebesség többszörösével halad, valamint rádiójeleket sugároz. A mai napig nem lehet tudni, hogy ez most egy intelligens lények által létrehozott adó, vagy pedig egy…..
Az izlandi vulkán kitörésről tudósítóknak nemcsak a helyszín viszontagságaival kell megküzdeniük, hanem az Eyjafjallajökull szó kimondásával is. A helyiek jót vidulnak a külföldi újságírók tudósításain, amiben elhangzik a vulkán feletti gleccser neve. Itt egy videó a…..
SerialT 2010.04.19 13:38:19
@JohnHenry: A konyhában vesztegel egy PI-es gép, mert az alkatrész ami kéne bele, drágább mint amennyit a tulajdonosa rászánna. (tudtátok hogy egy 512-es SD ram majdnem 10ezer? :o ) Nah azzal a géppel már le lehetne modellezni az aktuális szélirányok és szélsebességek ismeretében egy füstfelhő mozgását. Nem hiszem hogy nehezebb lenne bármelyik meteorológiai előrejelzés modellezésénél. Csak ki kell cserélni az adatokat, a felhő magassága, gondolom sűrűsége, stb adatok alapján.
SerialT 2010.04.19 13:54:21
@periplaneta plumbum: Nem én találtam ki, valami Izlandi tudós hivatkozott a gépeik elmaradottságára :)
SerialT 2010.04.19 13:25:53
@OftF: Szószerint :)
Re: Itt az idő, szétesni! Szerintem egy 20%-os pártot, ami egyéniben több mint egymillió szavazatot kap nem kell temetni. Valóban ez a magyar szociáldemokrácia ügyének egy komoly visszalépés. És valóban a párt előtt komoly kihívások vannak. Az MSZP volt már bűnbak. Akkor is…..
SerialT 2010.04.13 12:21:33
@ügyfélszolgálatos: 1: azthiszem én nem parasztoztam le senkit. 2: fogalmad sincsen melyik pártján állok, egy szóval nem mondtam hogy Orbán szent lenne, vagy a FIDESZ, teljesen tisztában vagyok azzal, mint ahogyan már mondták, eddig is esett az eső, most is esik. De azt kéne felfognotok, hogy ez most igy lesz 4 évig, és teljesen felesleges több blogon nyafogni, hogy jajj, ez még nem a vég, stb. El kell fogadni, hogy most nem MSZP kormányoz, nem kell 40x megmagyarázni, hogy "bibibi, ugyanolyan szar lesz". Jahogy eddig is szar volt? Ha úgynézzük ez leaglább beismerés.
SerialT 2010.04.13 12:25:16
@aszfalt_betyar: Végre valakinek leesett. Nem a baloldallal van a baj, hanem EZZEL a baloldallal. Nah már csak 999.999 embernek kell rájönnie :)