Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zavarodott

51 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyah végre megkaptuk a hiányzó kis darabot az elkövetkezendő Sovereign változtatásokból. Az RDPS-eknek is el lehet gondolkodni most már azon, hogy megéri-e full Sovereign szettbe öltözni a következő patchtől. Ranged karaktereink is megkapják a lehetőséget, hogy offenzívebben vagy…..
Sárkány Lovagrend 1.3.6... 2010.07.14 17:01:00
Újabb infók láttak napvilágot a jövendőbeli patchből. Az SW, Engi, Squig és Magus klasszok változtatásaiból kaptunk egy kis ízelítőt ( nincs minimum range, tacticváltozások, statok konvertálása melee esetén... ), valamint a Close Quarters-t, és az Expert Skirmisher-t…..
Sárkány Lovagrend Back... 2010.07.13 17:11:00
Nyah remélhetőleg mostantól megint több időm lesz foglalkozni a War-ral, és eme kis bloggal. Mivel rég jött sajna új bejegyzés az elsőt természetesen saját magamról készített képpel kezdem. ;) Nah, hogy valami értelmes is legyen itt: az 1.3.6-os eljövendő patch-ben meg akarják…..
Feltűnő lehetett pár embernek, hogy mostanában a guildbe kisebb szintű emebereket is inveltünk. Nah a szabályunkon annyiban változtattunk, hogy rank 12 felett invelünk karaktert, de próbaidőre inveljük az emberkét, tehát ha meghatározott időben nem éri el a rank 30as szintet, akkor…..
Zavarodott 2010.05.29 11:08:35
Mostanában kicsit hanyagolnom kellett sajna a blogot, mert elég keveset voltam gépközelbe. Nah mindegy közben ugye kijött az 1.3.5-ös űber peccs, mely az endgame-en egy "kicsit" változtatott. Mindenki nagy örömére egy élvezhető kis fightot kaptunk. Közben már kis is jött a…..
Hát miután a VII szétbombázta a tesztszerveren a mythicet az azon nyomban előrehozott egy kisebb nerfet, mely annyit tesz, hogy a BW Scorched Earth nevű skillje a patchtől AP helyett Combustiont fogyaszt és persze nem termeli azt, valamint a Sorc Surging Pain-je Dark Magicet szív és nem…..
Hát egy kicsit megkésve, mert a hétvégén nem nagyon értem rá foglalkozni a dolgokkal, de ismételten kaptunk egy hétvégi kis scenario partyt. Szerencsére nem egy ismétléssel van dolgunk, hanem egy régebbi sc-t kaptunk, a Khaine's Embrace nevű kis területen kell kalapálnunk az ellent…..
Nah gyerekek akkor a guildtali pontos időpontja: 2010. május 15-én 17:00 óra. A helyszín: Vaskapu Taverna. A taverna a VIII. kerületben a Szentkirályi utca 23. szám alatt található meg. Elvileg hatalmas létszámmal fogja a guild képviseltetni magát. Lesz kaja, pia, Krein, úgyhogy…..
Nah hála az égnek, hogy nem egy olyan scenario-t kaptunk, ami mostanában volt, hanem egy "újat". A mostani hétvégén a Logrin's Forge scenario-ban kalapálhatjuk az ellent, hogy megdolgozzunk a szokásosan imba jutalmainkért. Az sc nem változott semmiben, teljesen ugyanúgy rakták…..
Sárkány Lovagrend Piramis - 8as 2010.05.03 00:12:00
Hát sorozatos próbálkozások, wipe-ok, bukások után eljutottunk odáig, hogy a mai napon végre sikerült lecsapnunk azt a nyamvadt 8-as bossát a piramisnak. Több alkalommal fordult elő, hogy 10% körülire levertük a lordot, de valami mindig közbejött, ami miatt a boss csak nem akart…..
Zavarodott 2010.05.04 16:34:08
Böngészgettem a fórumokat, és egy elég fura topicot találtam, a régi Exodusos Metz, most már Qootoo meglépte az RR81-es szintet. Először azt hittem kamu, aztán rákerestem a Warhammer Europe-on és apám tényleg RR81-et jelez a profilja. Amúgy a karakternek 81 renown pontja van, amit…..
Nah hát előző alliancunkból a Coalition-ból azért léptünk ki, mert az egész úgy ahogy volt haldoklott. Az ithilmárosok szétszéledtek, aztán kiléptek az alliból, majd újból allit alkottak a korábban kilépett tagokkal. Megoldották a dolgokat rendesen. Most, hogy elhagytuk az allit…..
Nézegettem itt a screeneket, amiket néha néha csinálgattam annó, és úgy gondoltam, hogy felteszek ide egy-kettőt, hogy nosztalgiázzunk kicsit. A guildből sokan nem voltak még velünk az Eltharionon, azokat talán ez annyira nem fogja érdekelni, de a többieket szerintem biztosan.…..
Pár érdekes infó látott napvilágot Carrie Gouskos producer áprilisi leveléből. A szöveg tartalmazza, hogy elképzelhető, hogy lehetővé teszik, hogy egy szerveren mind a kettő frakcióban (order és destru)  lehessen karaktered, persze meghatározott cooldown timerrel, valamint a…..
Hát nem viszik túlzásba mostanában ezeknek a hétvégi scenarioknak a változatosságát ismét megkaptunk egy eventet, ami nemrég volt. Ismételten a Doomfist Craterben kell irtani az ellent, és a kis felvehető cuccokkal lehet szórakozni, miközben kőkemény fight megy a zászló…..
Egy újabb kis javítás, ami talán kiküszöböli azt, hogy ne üres scenariokba kerüljünk, vagy, hogy már imbalanced legyen induláskor az sc... Elméletileg javítgattak valamit a scenario rendszeren, de ezt még csiszolják majd még.Lehet, hogy vége a free emblemnek, és insigniának...…..
Hát a változatosság gyönyörködtet, szokták mondani, de az, hogy egy olyan scenariot tesznek be megint hétvégére, ami körülbelül 1 hónapja volt az nevetséges. Még a feladatok sem változtak. Úgy ahogy van bepakolták az előző Black Fire Basin eventet. Az lehet, hogy a végén a…..
Hát a mai napon Krein barátunk meglepett minket. Nagyban ropjuk a haláltáncot a Lost Temple of Isha scenarioban, mikor Krein örömtöl csengő hangja átütött a TS-en keresztül: "Mi ez az ionágyú a zászló felett?" Vagy valami hasonló kérdés hagyhatta el WP-nk ajkait. Krein…..
Hát kaptunk egy komplett patch notes-t. A lényegesebb dolgokat már szerintem úgyis tudja mindenki. BW-Sorc képességeinek tükrözése, RP, Zealot buff, IB Gromril Plating nerf, Chosen Sprout Carapace nerf, 100% RvR city siege, Marauder dual wield, bugjavítások és így tovább. Jah meg…..
Kisebb noszogatásra én is feltettem egy képet az áprilisi "ki milyen képet tud postolni" versenybe. Kicsiny guildünkből egy emberke már feltöltött egy nagydíjas képet, melyet az összes közösségi portálon azóta is bőszen hirdet. Állítólag koreai kockákat bérelt fel,…..
Hát újabb hétvége. Ezúttal nem egy megszokott scenariot kaptunk, ami anno a WAR szerves része volt, hanem egy korábban is event scenariot, a Twisting Towert. Az sc sok embernek tetszik, sok embernek nem. Meg kell hagyni, hogy különleges hangulata van, és a polipsütik dobálása is egész…..
Sárkány Lovagrend 100% RvR... 2010.04.14 17:41:00
Nah gyerekek az 1.3.5 eléggé megváltoztatja a végjátékot. Páran már megtapasztalhatták már az élményt, amit ez fog nyújtani, és ahogyan utánaolvastam nekem eléggé tetszett. A city siege a következő patchtől most már ténylegesen 100% RvR lesz, egy két NPC segítővel. A…..
A tegnapi napon az order egy kissé összeszedte magát, és a kampányban szépen lassan elkezdték visszahódítani a destro uralma alatt álló területeket. Mi keményen küzdöttünk a zónák lokkolásárt. Iszonyatosan izzadtunk és minden tőlünk telhetőt megtettünk, ezért az event sc-t…..
Zavarodott 2010.04.10 17:15:44
Mi értelmeset lehet írni ennyi hétvégi event után? Szerintem semmit. A mostani hétvégén a Talabec Dam scenarioban játszogathatunk társainkkal. A lényeg ugyanaz, hogy megcsináljunk pár feladatot, hogy aztán az OP rewardjainkat élvezhessük. A scenario a kedvenceim közé tartozott az…..
Hát még egy nerf hír az 1.3.5-ből. A Slayerek és a White Lionok sírhatnak aztán most igazán. Az autoattack haste sínyli meg most a dolgokat. Sokan sírnak már régóta, hogy „kisebb” problémák vannak az AA-al, mert nem egészen úgy számolja a dolgokat, ahogyan azt kellene.…..