Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A Penta (törölt)

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A World Trade Center 2001. szeptember 11-i ledőlése után nagyon sok szomorú és rendkívüli történetet lehetett hallani a túlélőkről. Talán kevesen tudják, hogy egy macska is volt a túlélők között. A tragédia után két héttel a romok alatt, az egykori étterem…..
A Penta (törölt) 2010.04.18 15:56:39
Miután ma két forrásból is ezt az információt kaptam, érdemes elemezni a felvetést. Az első forduló utáni választási eredmények tükrében látható, hogy a Fidesz a 2/3 közelében van, és közel áll ahhoz, hogy a második forduló után valóban 2/3-os többsége legyen. Ezzel a…..
A poszt egy hatrészes sorozat harmadik darabja, a folytatás hétfőn jelenik meg. Az első rész a Fideszről, a második a Jobbikról szólt. Az ötlet a következő. Fogom az öt, érdemi országos listát állított pártot, és programjukat két alapvető üzenetre csupaszítom: egy…..
A Penta (törölt) 2010.04.02 16:51:19
 A cigánykérdés van! Nem csak azóta, hogy a Jobbik feszegeti, de van már vagy száz, kétszáz éve. Nagyjából azóta, hogy elindult nálunk a polgári átmenet, amely nem szívta magába a magyarországi cigányokat. Na, de, ha egyszer van kérdés, akkor kellene találni valamiféle…..
Sziasztok!Közel 12 évnyi közoktatási pályafutásom alatt jó néhány intőt és rovót sikerült összeszednem. Talán ez sikeredett a legidétlenebbre, holott teljesen ártatlan vagyok. Csak annyi történt, hogy német órán tetszett a nálam csak 4-5 évvel idősebb némettanárnő ruhája, (meg persze a tanárnő...)…..