Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csillafuck (törölt)

0 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden alkalommal, mikor "lebukik" egy magyar pornós és kiderül, hogy normális életet is képes élni, akkor médiacímlapra kerül, kivált esetben a mostani, miszerint a csaj (Müller Nikolett) épp a Magyar Gárda tagja és választási kampány hajrában "kiderül" róla…..
csillafuck (törölt) 2010.04.02 09:45:05
Subba Birkó egy sajtburgerért 2010.03.29 09:30:00
Itt a hét videója nektek a tengerentúlról! Egy éhes ember nem kapott időben kézhez sajtburgert és felemelte a hangját, azt meg kiröhögték a vendégek. A mérges fickó nehezen viselte ezt, és betámadta az egyik vendéget, amiből aztán egy egészen különleges szőnyegharc alakult…..
Az alanti levelet azért posztolom be, hogy minden olvasó láthassa, milyen keskeny a mesgye a jogos ügyfélpanasz és a szolgáltatót joggal felbosszantó ügyfélügyeskedés között. Itt van Dávid, aki őszintén fel van háborodva, hogy egy pár perces, felszínes fékvizsgálatért 3750…..
csillafuck (törölt) 2010.03.29 08:44:59
@Labancz: ez jó, nem is ismertem! Mennyire "magyar ügyfeles" megoldás.
8ker Térfigyelők 2010.03.26 10:57:00
 Az új kapitány nem válaszol. Írtam neki az új helyére kerülése után, reménykedésem fejezve ki, hogy tényleg tenni fogják dolgukat a kollégái mindig, de semmi. Aztán elküldtem a fotókat, meg a jól látható szabálysértéskor nem intézkedő fakabátokról - arra sem. Aztán…..
„Ezután kiderült, hogy a déli parton minden jó nő megvolt neki..." – meséli következő posztunk szerzője, akinek nincs szerencséje a férfiakkal. A hibát magában keresi, ugyanis megfigyelte, hogy amióta elégedett magával és jól érzi magát a bőrében, az erősebb…..
Titkos naplóm Másnap 2008.04.02 16:06:00
  Szóval az első napom után kevésbé jókedvűen ébredtem a szüleim házában, a tinilányos gyerekszobámban. Plüssmackók, fiúzenekarok körben a falakon, rózsaszín ágytakaró, világbékét hirdető párnával... Szinte minden korszakomból volt ott valami.  Mivel…..
Lolz kérésére következik ez a szuper modern hungráia felvétel. ..
csillafuck (törölt) 2010.03.26 07:58:51
Forrás:http://news.turner.com/article_display.cfm?article_id=5054A CNN Anderson Cooper 360 tényfeltáró műsora egy héten át naponta fog foglalkozni a szcientológia egyház felső vezetésében uralkodó állapotokkal. A címe: Scientology - History of Violence, és a David Miscavige-hez…..
csillafuck (törölt) 2010.03.25 14:22:47
@troll: egyet értek, én is ezt hallottam, sőt a HIT gyüli meg SZDSZ tábor és pénzmosoda. Hasonló elven működik az is, MLM-szerűen
A Flashpoint óta tudjuk - ha esteleg lettek volna kétségeinek - hogy a kanadaiak igenis tudnak fasza sorozatokat készíteni és mondom ezt úgy, hogy nekem a Flashpoint maga nem jött be, de a profizmusát elismerem ettől függetlenül. Az idei év eddigi legkellemesebb meglepetése (a…..
Helyszín: Magyarország, Puskás Ferenc stadion, 9,877,364 néző.Játékvezető: José Luis Rodriguez Zapatero (spanyol)Riporter: Vitár Róbert, asztalán 3 deci rizling és egy szódásüveg.A mérkőzés előtti sajtótájékoztatón a magyar csapaton a széthúzás jelei mutatkoznak, nem…..
Mikor visszament a szobába, csak António hátát látta, a férfi a falnak fordulva aludt. Még horkolt is. Nagyon kiütötte magát, ha a kávé ellenére ilyen gyorsan el tudott aludni. Viki magához vette a kulcsát és a csészét. Kiment a szobából, de nem zárta be az ajtót, hátha…..
Ez olyan gyönyörű, mintha a Homár kedvéért találták volna ki. Olvasóinkat, egy debreceni családot egyszerre, egy időben a következő figyelmességekkel halmozta el kábelszolgáltatójuk, a Digi Kft: - minden értesítés nélkül kikötötték a rendben befizetett internetet és…..
csillafuck (törölt) 2010.03.25 07:57:14
@madame_ambrascet: én is ezt tapasztaltam, bár én a villanyszámlával - nem válaszolnak a panaszokra, ha ők tartoznak mert túlfizetés van, akkor nem szólnak, de ha én, akkor azonnal fenyegetnek, hogy 7 napon belül, különben kikapcsolják és per meg minden
Tisztelt Munkahelyi Terror Blog!   Történetem sajnos nem ritka, tudomásom szerint elég gyakori a női munkavállalókkal szemben elkövetett szexuális zaklatás és ami kétségbeejtő, az ellene való tehetetlenség.   Egy felsőfokú szakképzés után, úgy alakultak a dolgaim,…..
Na ez tényleg egy sírós-nevetős történet, a lányt szemét módon lekurvázó-lekoptató pasival és a blogon keresztül megismert agybeteg idegennel együtt. Közben az internetes ismerkedés klasszikus buktatóival is megismerkedhetünk. Kép innen. Történt 2007-ben, hogy az akkori 2…..
csillafuck (törölt) 2010.03.24 09:19:16
@hasznavehetetlen régensherceg: ez jó! Még neveznék is. :)
Bonósnégyes - pöttyinti oda Laci, én pedig megint megbántam azt a gyenge pillanatomat, amikor a blogindítás olyan jó ötletnek tűnt...
csillafuck (törölt) 2010.03.24 09:16:35
Subba WTF: Bajnais kőfütyi? 2010.03.23 08:00:00
A Vodafone által kiadott Fotel magazinban bukkant némi érdekességre egyik kedves olvasónk. Igaz, hogy a márciusi szám betűről betűre megegyezik a februárival, de hova tűnt egyik hónapról a másikra az Ecseriről szóló cikkből a BAJNAI feliratú, méretes kőkukettó?!UPDATE: Proli…..
f@szfejek Kontraszelekció 2010.03.23 08:23:00
csillafuck (törölt) 2010.03.23 12:46:54
Bejelentkezett német partnerszervezetünk, az "Abstimm mit deinem Schwantz!" frappáns, rövid, könnyen megjegyezhető nevű társaság. Üdvözölték törekvéseinket, és az alábbi képeket küldték ajándékba, hogy kitehessük őket. Itt szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy…..
csillafuck (törölt) 2010.03.23 12:45:52
Azt az érzést semmihez sem lehet hasonlítani, mint amikor megtudtuk, hogy a Nemzeti Filmarchívum őriz egy titkos felvételt őseinkről, ahogy Fasszal szavaznak. Történelmi pillanatoknak voltunk részesei, amikor előttünk bontották ki az évtizedek alatt berozsdált filmes dobozokat. Nem…..
Subba A hét borásza: Csáter Apó 2010.03.22 14:00:00
                      A bogácsi Mester a zseniális Kurvák Vérén kívül még egy csomó jópofa bort árul, például az Anyósszelídítőt, vagy a szintén igen…..
Segítsenek rajtunk! Nem tudjuk eldönteni, hogy az alábbi videó, amin egy totyogós gyerek egy kismacskával verekszik cuki vagy inkább ijesztő. A gyerek hatalmasakat nevet, a macska viszont folyamatosan a baba fejére támad. Ön szerint cuki? ..
A 2010-es Pécsi Egyetemi Napok rangos fellépőinek sorából is kiemelkedik az instrumentális hip-hop legnagyobb hatású személyisége, a japán Dj Krush. Kis zenetörténelem Pécsett.   Igen ritka, hogy valakinek a fellépésén egyszerre jelenjenek meg a jazz-szakértők,…..
csillafuck (törölt) 2010.03.22 14:21:41
Kommentelni jó, főleg a "névtelen hülyegyerek" felhasználónév alatt. Nyilván nem tetszik mindenkinek amit írok, ez így van rendjén, erre is számítottam. A kommenteknek, ellenben annál inkább örülök, mert mégis valamiféle tükröt mutat. Soha semmit nem fogok…..
Tardai történetek Nyolcvannégy 2010.03.22 09:00:00
Minden nő kurva! Ezzel próbálta nyugtatni Vladi a bátyját, ami elég szarul hangzott, mivel ő volt az, aki felszarvazta a tesóját. Dzseni Diamond volt a legkevésbé hibás. Egy elhanyagolt gumipina kevés dolog miatt hibáztatható, még akkor is, ha egy napon belül egy komplett…..
csillafuck (törölt) 2010.03.22 11:28:41
Hajdú Péter 52 millió forintot követel a Bagi-Nacsa komikuspártól, miután 2007-ben szerződést szegtek azzal, hogy nem jelentek meg a forgatáson - értesült a Blikk. Hajdú a tervek szerint tíz adást forgatott volna a párossal az ATV-re, de a két humorista az utolsó pillanatban…..