Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miraberl

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasóink!A mai olvasói írás (Szemmelversz Ignác tollából) a női nem nagy tisztelőiként ismert szerkesztőséget mélységesen felháborította és ezúton is teljes mellszélességgel elhatárolódik tőle - ám a szólásszabadság nevében (szigorúan elrettentő,…..
Üdvözletem, Gondoltam megosztom tapasztalataimat kis hazánk rendkívül jól működő munkaerőpiacával kapcsolatban. Már egy jó ideje keresek állást de még mindig sikertelenül, az elküldött pályázatokat nem is számolom már. Egyszerűen az a benyomásom hogy már nincsen hely…..
Miraberl 2010.06.06 12:34:06
@Kiralylany77: "az antiszemitizmusnak nem sok koze van a rasszizmushoz!!"
Ebben tévedsz. A rasszizmus egyik formája az antiszemitizmus. Származás alapú megkülönböztetés, előítélet. Ha itthon lennél a zsidókra kennéd, amiért sikertelen vagy.
Kint arra kenheted, hogy magyar vagy és ezért nem jutsz előrébb.
Én Németországban több városban dolgoztam, nem tapasztaltam a munkahelyen megkülönböztetést, azért mert magyar lennék.
Sokkal nyitottabbak, mint a magyarok. De nem javaslom, hogy átmenj Németországba, mert ott az antiszemitizmusod egyáltalán NEM lenne népszerű!!!
Tegnap Kósa beszélt, és ez bedöntötte a forintot. Talán el kellene dönteni, hogy mi a fontosabb? Megindokolni a választóknak, hogy nem lesz kolbászból kerítést MERT sajnos nagy szarban vagyunk? De ezt külföldön is hallják/olvassák és még nagyobb lesz a szar ... A 3 millió…..
Miraberl 2010.06.05 10:31:08
@regression: Javaslom, hogy használd a jobboldali gördítő sávot és olvasd el tovább is a cikket. Mivel magyarázod a többi elemző véleményét?
A tegnap délutánt és estét Röjtökmuzsajon töltöttem, ahol egy gazdasági vezetőknek szóló konferencián vettem részt. Kicsit én is beszéltem a választás tétjéről, illetve volt szerencsém meghallgatni Navracsics Tibor és Oszkó Péter előadását, akikről, ha nem…..
BÁNTALMAZOTT NÕK TÁRSFÜGGÕSÉGE (KODEPENDENCIÁJA)Pándi Tiborné és dr.Molnár GáborBMSZKI Anyaotthon és Orvosi Krízis SzolgálatA családon belüli erõszak fontos társadalmi probléma, ami fõleg a nõket súlytja. Az USÁ-ban a testi bántalmazás a családok 21-30%-ában, Dél…..