Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tUb26

6 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Kezdek elérni arra a pontra, hogy legszívesebben szétverném az egész gépemet ott ahol van :D . Az utóbbi hét minden napján kb. 0.5-2 órát szórakoztam a felvétellel, nem sok sikerrel. Már mindenféle program minden módját és az adott játék(ok) mindenféle futtatási…..
Megkaptam a hírt amire kb. 5 éve várok: Folytatódik a szerintem legjobban tartott C&C szál, a Red Alert! Nagyon vártam/várom már a Red Alert folytatását (amióta végigvittem annó a PI-esemen a Red Alert 1-et és 2-t [a RedA2 még azóta is a kedvenc C&C-m; kíváncsi a vagyok…..
A legtöbb, már folyamatban levő projekt kiadása 2008 áprilisa és 2009 márciusa közé van beütemezve. Természetesen nem lesz hiány új címekből sem, mint például a Spider-Man, Marvel: Ultimate Alliance , Call of Duty 5 és a felturbózott Call of Duty 4 grafikus motorjára épülő…..
Az elmúlt év utolsó hónapjaiban bebizonyosodott, hogy a Command & Conquer sorozat legújabb tagja ismét First Person nézetbe vált át. A közelgő játék neve Tiberium. A játék története 11 évvel a harmadik Tiberium háború játszódik. A játék főhősének, Ricardo Vegának…..
Üdv! Egyenlőre még modern technikával küzködök, sajnos még nem tudom felvenni azt a játékot amielyiket szeretném, de dolgozom az ügyön. Valószínűleg jövő 7végére kész a videó. Addig is türelmeteket kérem. :) ui.: Pénteken az iskolánkban megrendezett CS LAN CUP-on…..
Szeretettel üdvözlök mindenkit a blogomon!Gondolom észrevettétek, hogy ez az oldal hasonló a többi játékbemutatós-bloghoz. Az ötlet nem eredeti, ezzel tisztában vagyok, de blognak egy különleges oka is van, amiért létrejött: Tudtátok, hogy a múlt évben a konzolok összesen 6…..
tUb26 2008.02.07 16:49:10
Egy paraszt szemével a mai játékok ..
tUb26 2008.02.06 16:46:09
Nos, megtaláltam a beküldőnek az e-mailjét, és írtam neki.Úgyhogy most már tényleg vége! :)A videóban sajnos nem lehetett túl jól elolvasni pár szöveget, ezért mindenképpen ajánlom, hogy töltsétek le a képeket.Páran panaszkodtak, hogy nem kommentáltam a videóban. Ha jobban…..
  Nos itt az idő. 971 kép érkezett, van aki 4 perccel éjfél előtt küldött még. Mit mondjak, nehéz volt. Annyi kép jött, hogy a videóba se tudott minden jó kép bejutni. Már így is túl hosszú volt a videó. Itt lehet minden képet…..