Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Black Magic Women Bronzkoszorús Mestertenyészet

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
RESCUE & REHOMING   Elnézést kérek mindazoktól, akik nap mint nap benéztek hozzám itt, blogomon újabb posztot keresvén. Nem volt lelki erőm, hogy írjak és szinte mindenkivel összevesztem az utóbbi napokban. Nem tudom, van e köze hozzá annak, hogy egy nagyon szerencsétlen…..
Black Magic Women Bronzkoszorús Mestertenyészet 2010.07.23 02:15:08
@bullangel: Könnyű tudatlanul kommenteket irni, de a valóságot nem ismeri senki, csak a sok hazugság hangzott el, de kell a szenzáció....aki meg ismeri a valóságot az hallgat. Én kivánom tiszta szivemből, hogy sodorjon az élet ilyen helyzetbe amibe én kerültem...lehet megmutatni a megoldást
Black Magic Women Bronzkoszorús Mestertenyészet 2010.07.25 16:32:53
@tltcbulldog: A zaklatást nem én kezdtem, beosonni valaki lakásába és titokban képeket késziteni, szerintem ez a zaklatás és magánlaksértés. A szüleim segitséget kértek...hát mondhatom nagy segitség volt. A gyerekem lelki állapotárol nem beszélve aki azóta is orvosi segitségre szorul és a környezetében kutya gyilkosnak nevezik...büszke lehetsz magadra, de igazad van, Ő " csak " egy gyerek az nem számit... Mivel ismersz tudod, hogy csak hazugság hangzott el, de nyilván neked ez is jó pont volt az RTL KLUB-nál. A NO KOMMENT megjegyzésedre pedig nagyon kiváncsi lennék, mert te is csak csodáltad a kutyáimat és a sikereimet...Te mint abszolút kezdő Bulldogos!!!!!
Black Magic Women Bronzkoszorús Mestertenyészet 2010.07.27 16:33:27
@pinkbull: De bizony voltam 19 éve, de nem okoskodtam,nem rosszindulatoskodtam hanem azon voltam,hogy minnél többet megtudjak a fajtáról és szerencsém volt, mert a legjobbtól tanulhattam 12 éven keresztül, aki nem más mint Zödág Professzor, akinek nagyon sokat köszönhetek és elismerte a tenyésztői munkásságomat!!!
Az alábbi linken található bejegyzésnek újabb hozzászólásai születtek az elmúlt napokban, méghozzá érintett fél részéről. Más kérdés azok stílusa és tartalma, de mindenki vonja le maga a…..
Black Magic Women Bronzkoszorús Mestertenyészet 2010.07.26 22:11:22
Kedves Szabó Eszter

Ha nem csak a szenzációt figyelted volna akkor kiderült volna számodra, hogy az egész történet úgy kezdődött, hogy kértem a szüleimet vegyék fel a kapcsolatot egy kedvesnek vélt sporttárssal és próbálják jelképes összegért a kutyáimat szerető gazdikhoz juttatni( mert azt úgye tudod, hogy 50 ezer forint nem egy felnőtt kiállitási Bulldog ára) Ekkkor indult el a lavina a kedves Noésok próbavásárlásával. Tehát a szándékom az lett volna amit te leirtál. Nem rád tartozik, de egy súllyos beteg rokonomat kellett kimennem ápolni. Az édesapám mellhártya gyulladása ami 2 hónapig tartott sajnos nem engedte a normális ellátásukat, csak az etetésüket tudta betegen megoldani. A kutyáimról mindent tudok, mert nézem a honlapjukat a Noésoknak. Azt a rágalmazásodat, megint nem értem hogyan irhatsz ilyet, hogy évekig gyötrődtek....megin csak a jóindulat és a tudatlanság. Több tanút tudok hozni aki még egy éve levetette a cipőjét mikor a kennelembe belépett, mert tisztább volt mint egyesek lakása. Sajnos ez a téli időszak beszakitotta a kennel tetejét és beázott. Hazugság volt a kutyák kora is, mert az általatok 8 évesnek minősitett kutya az 13 éves volt ami egy Bulldognál igen szép kor, mivel a szakirodalom átlag 6-8 évet ir...akkor nagyon rossz sorsa lehetett.Ebben igazad van, hogy nem erről álmodoztam, hogy valaha is ilyen körülmények lesznek, de sajnos az életem tragikusan megváltozott. Nem volt almom 3 éve, nyugodtan utána lehet nézni, ezt garantálom. Az embert nem a Mestertenyésztői cimére mérik, de a tenyésztői munkájának komoly elismerése, mellesleg ezek nem vett kutyák volta hanem mind az én saját tenyésztésű kiváló minéségű kiállitási kutyáim voltak. Ha ezt elérted akkor jelezd bátran. Amikor a rákos beteg nagynénémet kimentem ápolni akkor még el tudták látni rendesen a szüleim a kutyákat, tehát nincs ebben semmi kivetni való, az hogy jött az édesapám betegsége az egy váratlan dolog volt. Tehát amig nem jött a betegség addig rendesen el voltak látva. Nem nézek magamba, mert azzal amivel szembesültem azzal én sem értek egyet, de tiszta a lelkiismeretem mert amig nem állt be ez a magánéleti probléma addig tudom hogy szép és jó életük volt. Akik sajnos már az örök vadászmezőkön vannak mind 12-13 éves kutyák voltak talán ez nem az én hibám hogy megöregedtek, sőt igen szép kor éltek meg...ezeket mind bizonyitani tudom a törzskönyveikkel. Az átkozódást nem én kezdtem, hanem ti, úgy hogy semmit nem tudtok, csak azt amit jogtalanul, galádul valós igazság tartalom nélkül adásba került. Kutyáim most is vannak és lesznek is, bármennyire is dolgoztak rajta, hogy ne legyenek, de a Noésok sem istenek és a hatóság mindent renben talált. Sajnálom, hogy a kutyák nem tudnak beszélni mert a megelöző éveket amik szépek voltak csak ők tudnák igazolni és a kutyások akik éveken keresztül látták és " csak ennyit mondtak jó volna nállad kutyának lenni" Bár nagyon hiányoznak, de tényleg örülők , hogy jó helyen vannak.

ui. azzal viszont senki nem törödik, hogy a 9 éves kislányom lelkét tönkretették egy szenzáció miatt aminek igen kevés valóság tartalma volt, mert azóta is kutya gyilkosnak hivják, de ő " csak" egy emberke nem érdekes....