Regisztráció Blogot indítok
Adatok
obivan77

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezúttal egy olyan régi "játékot" szeretnék bemutatni nektek, amiről annak ellenére sem sikerült semmit megtudnom, hogy itthon gyártották. Egy gyűjtőtől vásároltam meg dekorációs céllal, de végül arra az elhatározásra jutottam, hogy jelenleg albumba rendezve sokkal jobban mutat majd és kevésbé van…..
Rovenna legfrisseb konfliktusán keresztül szeretné bemutatni az általa smasszer-típusúnak nevezett pénztárosokat, akikkel szerinte nagyrészt tele vannak a boltok. Most a C&A-ban gyűlt meg a baja az öntudatos eladóval, aki nem szeretett volna a gyerek után pakolni, miután az…..
Valentin vélhetően megtanulta, hogy piszlicsáré hiba miatt többet nem fogja szervizben hagyni a telefonját. A tavaly februárban vásárolt Nokia N85 szinte azonnal meghibásodott, a főpanel cseréje után pedig a rádió romlott el benne. Na, ezt már nem kellett volna…..
Bajban a szocialista párt afrikai platformja!Nem a Homár-olvasók elleni bűncselekmények, hanem különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés miatt kérdezték ki pénteken Fürst Györgyöt a Központi Nyomozó Főügyészségen. Tehát még a terézvárosi, MSZP-s…..