Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A Fórum Trollja

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Lángoló Gitárok a bevett szokásokkal ellentétben tényleg az év legvégén összegzi az elmúlt 365 napot. Tavalyhoz képest meglepően sok átfedés található a szerkesztőség idei kedvencei között, ezt betudhatjuk annak, hogy egyre inkább egységesül az irányvonal, vagy annak is,…..
A Fórum Trollja 2010.12.29 12:15:32
@Gery.Greyhound: Lehet hogy ő az elmúlt két évezred legjobbjait szedte össze, mert csak egy 2010-es album van a listájába! :)
  A gimis-egyetemes filmek csúcspontja a bál, ami lehet szalagavató, évzáró vagy szimpla gólyabál. A csúcspont szempontjából lényegtelen, hogy csöcsös-fingós vagy sorozatgyilkosos-szellemes filmről van szó. Ha csöcsös-fingós filmről van szó és egyetemistás akkor az…..
A Fórum Trollja 2010.06.19 19:08:23
F.T.W felirat, pisztoly, kés, pókháló egy vagány csajon!Forrás: http://sextats.tumblr.com/..
Érmet várunk, a feljutás lenne a ráadás, írtuk a ljubljanai divízió 1-es világbajnokság előtt. A válogatott szokása szerint természetesen simán teljesítette, amit reméltünk tőle, az érmek megvannak, ráadásul minimum ezüstből lesznek. Már csak az a kérdés, hogy meglesz-e a…..
Share | Miközben szerte a világon a napokban ünneplik a Föld Napját, gondolam, stílusosan ma egy rendhagyó poszttal jelentkezem. Jöjjön az IKEA-sztori második része, azon belül is a feketeleves... ami a húúú, "sose gondoltam volna, pedig olyan szépszál…..
"Nem megfelelően használta személygépkocsiját" - közölte az ausztrál rendőrség, miért kobozta el az exbajnok Mercedesét pénteken.Hamilton az Ausztrál GP helyszínén, Melbourne-ben helyi idő szerint este negyed tíz körül közúton farolt és égetett gumit, de…..
14 ezer mérfölddel eladó egy megkímélt állapotban lévő 2001-es Daimler Majestic V8 (leánykori nevén Jaguar XJ). Garázsban tartott, sok extrával, hölgy tulajdonostól. Ó, és még egy apróság: ez a hölgy tulajdonos nem más, mint II. Erzsébet, ez pedig meglehetősen értéknövelő…..
Hisztérikus parádét csaptak a rendőrök hétfőn, amikor hazahozták Farkas Pétert Spanyolországból. Maszkos kommandósok hada kísérte az emberi életeket pusztán tekintetével veszélyeztető egykori olimpikont. Bár a bíróságról még lazán kisétált, az elmúlt évben jelentősen…..
Lady Gaga és Beyonce új klipjének a végén feltűnik a Pussy Wagon, amely Quentin Tarantino filmjéből, a Kill Billből lehet ismerős. Az MTV egy forrásra hivatkozva azt írja, hogy a rendező az énekesnő egyik rajongója, már találkoztak is, a megbeszélésen pedig szóba került, hogy…..
A Fórum Trollja 2010.03.18 22:38:37