Regisztráció Blogot indítok
Adatok
son of a preacherman

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BoróBlog Bizalom 2011.07.04 15:13:00
 Az Úrban bízni. Talán könnyű, amikor minden dolgunk jól megy. De viszont nehéz, ha viharokat, nehézségeket élünk át. Amikor úgy érezzük magunkat, mint Jób. Talán nem tettünk semmit, mégsem úgy alakulnak a dolgok, vagy talán tettünk valamit, ami miatt most szenvedünk.…..
son of a preacherman 2012.03.01 12:45:51
@Boróblog: és sztem az a normális, h tenni akarunk. 20onévesen talán nagyobb baj lenne, ha csak csöndben ücsörögnénk és várnánk :)én azt gondolom, h még akkor is, ha éppen türelmetlen vagyok. csak akkor is hagyjam az Úrra az utamat. "élő Isten. nem bírok a s***emen maradni. muszáj csinálnom vmit. bízok benned, h vhogy ebben is jelen vagy velem."
BoróBlog De én Istenben bízom 2011.05.18 12:39:00
Tudom, hogy amire vágyom, az nem átlagos. Hanem ritka, különleges. És épp ezért nehezen megtalálható. És ezért nincs meg sokaknak. Mert nem is hiszik, hogy létezik. De én tudom, hogy van, éppúgy, ahogy Isten is létezik. Mert látom mások életében, és mert tudom hogy…..
 1 Ján. 4.18 "A szeretetben nincsen félelem; sőt a teljes szeretet kiűzi a félelmet, mert a félelem gyötrelemmel jár: a ki pedig fél, nem lett teljessé a szeretetben."A törvény uralma alatt olyan terhek kerülnek a szívünkre, amely elhordozhatatlan. A biblia azt írja,…..
son of a preacherman 2012.01.11 15:33:32
son of a preacherman 2012.01.11 16:32:19
@Boróblog: ja, ezt a dalt nem ismertem. sulibuli hangulata van :)
a gondolat, h Isten nem vár el semmit, először tavaly ragadott meg a viskóban. s tök érdekes, h most itt nálad megint találkozok vele, miután tegnap erről (is) beszélgettünk páran a törvény, a 10parancsolat kapcsán. hm. én nem mondhatnám, h nem vagyok tele elvárással... gumicukor ide v oda :)
„Még aznap este közölte, hogy beszélnünk kéne valamiről, amit „csak most van bátorságom elmondani”, de én azt mondtam, hogy nem derülhet ki olyasmi, ami miatt aggódnom kéne” – pedig ki fog! Mai posztolónk egy meglehetősen rázós történetet hozott, ezen…..