Regisztráció Blogot indítok
Adatok
villanyos

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pompás, a Homár ollója hegyére illő sztori H. Éváé és G. Zoltáné, bár ők talán nem röhögnek rajta annyira szívből. Az Elmü olyan abszurd váddal illeti olvasóinkat, amilyet direkt se lehetne kitalálni. Éváék bejelentést tettek az ELMÜ-nél, hogy a villanyórájuk túl sokat…..
villanyos 2010.03.13 12:26:36
@felfordul a gyomrom: nem az emberek a jók....nem vagyunk még mindig felkészülve a fenemód nagy demokráciára...sajna még él a múlt ahol természetes volt lopni következmények nélkül....a " fejletlen " nyugaton is lopnak...de nem így mint mi...nem ezt hozzák otthonról ...
villanyos 2010.03.14 15:20:51
@kovi1970: Nem tudom mennyi villanyórát cseréltél le sk. elhiheted ,hogy röpke 17év áramszolgáltatónál eltőltött idő alatt láttam már sok érdekes dolgot.Én láttam mind a mágnest, mind a megmágnesezett mérőt, ott voltam a bevizsgálásánál is , hidd el ez nem mítosz, ez valóság. Nálad vagy nálam miért nem romlik el " hírtelen" a mérő....sokan amikor megbuknak nem hiszik el...utánna a sivár valóság...utálom az áramszolgáltatókat, de nem fognak olyat állítani ami nem igaz, pláne , hogy nem ők vizsgálják be a mérőket hanem független igazságügyi szakértők...nekik meg hidd el mindegy kinek adnak igazat, munkájuk mindig lesz...aki piszkálja a mérőt , ne sírjon ha megbukik..a tanulmányaidban nem kételkedek, 2009-ben a MIXVILL vill nagyker újságjában volt egy komoly cikk erről...olvasd el...nem én írtam:))
villanyos 2010.03.14 15:24:21
@kovi1970: ja még csak a teljes legyen a kép...a szolgáltatók már kezdik felszerelni a digit mérőket a lakosság részére...na annak a manipulálására a szemmelverés is kevés..