Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kelgabi

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan indulnom kell a televízióba, itt az ideje tehát, hogy - az első fordulóhoz hasonlóan - ismét összefoglaljuk a ma estével kapcsolatos legfontosabb válaszra váró kérdéseket. Az már most látszik, hogy mindenhol érvényes (és egyben eredményes) lesz a voksolás, azaz minden…..
kelgabi 2010.04.25 21:53:15
@bogel:
Gratulálok! :)

Meg a többieknek is, remélem a dobogósok kapnak valami oklevélfélét Gábortól. :)
Mandiner blog Yamaszop 2010.04.15 16:01:00
  Tudjuk, hogy ciki, lejárt lemez, gagyi, unalmas meg minden, de muszáj volt:  ..
A sajtó beszámolói alapján úgy tűnik, hogy az idei választási kampány egyik legviccesebb és egyben talán legjellemzőbb eseményére került ma sor egy budapesti kávézóban. Az MDF sokadik kezdeményezése nyomán az LMP kampányfőnöke ide várta az országos listát állító pártok…..
kelgabi 2010.04.03 13:36:57
A Magyar Rádió (nagyon helyesen) csinált egy mozgósító rádióspotot:
www.youtube.com/watch?v=dNqaPw71V-0

Állítólag nem fog hétágra sütni a nap, azért remélem minél kevesebben maradnak otthon.
A mai nap a forgatásé. Jópár aktivista és képviselőjelölt statisztál ebben a pillanatban is, hogy egy igazán vidám és az LMP imázsához illő kampányfilm készülhessen. Volt, aki fél 5-kor kelt, hogy a hajnali fényeket elkaphassák vele. Van, aki csak később az utcai…..
kelgabi 2010.03.27 00:07:20
@saflac12:
Lányi már két éve is pufogott ezzel kapcsolatban az "altermédiában". Hogy mik történtek a háttérben azt nem tudom, de Lányit inkább az itthoni jobb oldalhoz kötik (Fidesz), szerintem ezért sem véletlen, hogy a Magyar Hírlapban jelent meg az interjú.
Egyébként meg elég érdekes, hogy ő beszél "megakadályozásról", miközben próbál az ellenfél zöld párnak alátenni.
kelgabi 2010.03.29 22:46:52
igenlehet.blog.hu/

Gondolom ez lesz a kampányblog. :)
Két nap pihenés elég volt. Hamarosan új kampány bloggal, és még több extra infóval jelentkezünk a kampány állásáról. Mindenkinek újra köszönjük a sok segítséget, és azt, hogy felfokozott hangulatban, és maximális lelkesedéssel folytathatjuk a munkát!A tegnapi és a mai nap…..
kelgabi 2010.03.22 15:58:51
@peetmaster:
Én a programot forgatnám már szívesen. :)
Gondolom valami sajtótájékoztató keretében lesz bejelentve a 20 listával együtt.
kelgabi 2010.03.23 12:54:32
@aliendriver:
Korábban mintha tegnapról lett volna szó, de egyelőre nagy a csend.
Igen, Lehet! Nem hittem volna 4 nappal ezelőtt, hogy minden lista állni fog. De áll, és most sem hiszem el. Tegnap Celldömölkön, az egész város LMP volt. Négy kitelepülés, 16 aktivista, végigplakátolt város. Két nap alatt 200 szelvény. Ma reggel, Dunaújvárosban 732 KC volt, a…..
MEGVAN SÁRVÁR! Köszönjük srácok!Úgy tűnik, hogy a kemény munka meghozza gyümölcsét.Pásztó (Nógrád 2. EVK): 735Dunaújváros (Fejér 3. EVK): 670 környékeBicske (Fejér 7. EVK): 640Orosháza (Békés 6. EVK): 723Székesfehérvár (Fejér 1. EVK): megvan, rágyűjtésSárvár (Vas 4.…..
kelgabi 2010.03.18 22:52:09
@Nyár:
Ez talán válasz: Általános riadó! Rekord beállítási kísérlet az LMP-vel ... holnap Budapest 11. evk!!!
lmp678.blog.hu/2010/03/18/altalanos_riado_rekord_beallitasi_kiserlet_az_lmp_vel_holnap_budapest_11_evk
Földi Áron fellebbezését elfogadták, végül 749 céduláját találták hiánytalanul megfelelőnek, úgyhogy :) Áronnak még kellett gyűjtenie egy darabot. Ez sikerült is neki egy nap alatt.Így hát az ellenfeleink "kétszínű toll hadműveletét" sikerült visszavernünk! :)…..
kelgabi 2010.03.16 23:17:18
@BBalázs:
Az Országos Választási Bizottság megállapítja, hogy a Jobbik Magyarországért Mozgalom - Párt sajtóközleménye azt a tényállítást tartalmazza, hogy egy választópolgár, a Jobbik Magyarországért Mozgalom - Párt abonyi tagjelöltjének nevében leadott ajánlószelvény – nem a saját aláírásával – ott volt az LMP által leadott ajánlószelvények között. Továbbá a közlemény azt az állítást is tartalmazza, hogy „láthatóan futószalagon gyártott kopogtatók” kerültek leadásra az LMP jelöltje nevében.

A sajtóközlemény a tényállításból azt a következtetést vonja le, hogy az LMP és jelöltje „bűncselekmények elkövetése révén” akar indulni az országgyűlési választáson.

A testület álláspontja szerint a Jobbik Magyarországért Mozgalom - Párt tényként kezeli bűncselekmény elkövetését, holott azt büntető bíróság nem állapította meg, sőt a területi választási bizottság másodfokú döntése a közleményben szereplő jogsértéséket sem erősítette meg. (<- Ez itt a lényeg.)
Számháború nélkül is kijelenthető, hogy valódi tömegek egyértelműen a Fidesz és a Jobbik rendezvényére voltak kíváncsiak. Már az „előénekesek” jelezték, hogy a mai nap a szemet szúró különbségekről fog szólni az azonos időben ünneplő két pártnál - annál…..
A Bajcsy-Zsilinszky út 37. alatt található irodában ma csoda szép napunk volt. Ki-be jártak a szimpatizánsok, és mindenki hozott magával jópár cédulát. Ezen kívül a budapesti utcai kitelepülések is nagy mennyiséget termeltek. Elég szépen beindult a gyűjtés. A számlálót…..
kelgabi 2010.03.12 21:04:31
@kenterbe:
Így van, ha hamisított, azonnal kirúgni.
Bár egy kicsit csapda szaga van a dolognak. Simán becsempészhettek szándékosan hamis cédulákat mások is. Érdekes módon a Jobbikos tag pont emlékezett a tagjelöltre stb. És milyen jól is hangzik, hogy: "LMP-s választási csalót leplezett le a Jobbik Nagykőrösön".

Vizsgáljátok ki a dolgot a rendesen.
Március idusa a magyar történelemben mindig is a gondolkodók változás szelét hozta az országba. 2010-ben sincs ez másként. Idén a legnagyobb kérdés, hogy elég energiát fújnak-e a szelek, és felélesztik-e a fásult embereket.Most már csak két lépésre van az ország attól, hogy…..