Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aqua pluvia

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma 2 in 1 posztot kaptok, méghozzá baleset témakörben. Elsőként jöjjön Pityi, aki egy rendőrökben csalódós, vétkes által felelősséget el nem ismerős sztorit küldött. A napokban átélt élményemet szeretném leírni Önnek és arra szeretném kérni, ha lehetséges tegye fel az…..
aqua pluvia 2010.09.16 16:34:18
@CD-R80: Ha egy közlekedési balesetnél nincs személyi sérülés, és a részesek megegyeznek a felelősségben (gyakorlatban az egyikük a kék-sárgán elismeri a felelősségét), és bűncselekmény gyanúja nem merül fel (pl. járművezetés tiltott átengedése), akkor a rendőrnek nem kell feljelentést tennie, illetve szabálysértési eljárást kezdeményeznie! Ezért érhető, hogy a felelősségelismerés ténye volt az érdekes a rendőröknek, és nem az, hogy ki hányféle történettel állt elő. Ha nem tudnak megegyezni a járművezetők a felelősségről, akkor a rendőr egyiküket/másikukat/mindkettőjüket feljelenti, mert ebben az esetben már köteles intézkedni. Én úgy értettem Piytit, hogy ő csak az okozó büntetlensége miatt sopánkodik, de nem azon, hogy a kék-sárgán sem ismerte el a felelősségét az okozó.
Péternek 30 ezer forintjába került ez a manőver. Miért kapta a büntetést? A helyes megfejtés alant: A homáron is és sokhelyütt a neten sokan azért háborognak, hogy miért parkolnak mások igy meg úgy és hol van a rendőrség ilyenkor! Nos elárulom neked, hogy hol. Itt és lesújt…..
Hige sztorija következik, kép nélkül is nagyot üt, ráadásul az oroszóra feeling nekünk már kimaradt (igaz, volt helyette hittan:D) Sziasztok! Pár napja olvastam a blogot és eszembe jutott kedvenc beírásaim egyike, de akárhogy is kerestem az ominózus ellenőrzőt sehol sem…..
aqua pluvia 2010.03.17 14:47:33
@tundrazuzmo: ne csillogtasd a nem-tudásodat!
A "gavarity" fővéni igenév, az E/3 alak: "on-áná gavarit" a T/3. alak: "ányi gavarjat". A többi sikerült...
Azt leszögezhetjük, hogy Epikurosz már csak azért sem lehet sikeres ember, mert megjárta a biztosítási díjak poklának legmélyebb bugyrát, a malus 04-et, de szerencsétlent ezek után még jól meg is szívatta a biztosító és az alkusz azért, mert rosszabb bonus-malus szintet adott meg…..
aqua pluvia 2010.03.12 16:28:38
@vernarancs: 15:07:55
Szóval úgy emlékszel, hogy minden szerződéstől elállhatsz pár napon belül?

Emlékezz erre is: a tudatlanságnak egyetlen árulója van: a nyelv. Miért kell feleslegesen dolgoztatnod?
aqua pluvia 2010.03.12 17:15:05
@vernarancs: Igazad van! Mivel most nem beszélgetés során mondtál, hanem kommentelés közben írtál butaságot, nem a nyelved, hanem az ujjacskád árult el (remélem legalábis, hogy az ujjaddal gépelsz).