Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bidresbodros

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Baló Györgyöt április elseje óta nem láttuk az m1-en, nyilván megint Morvai Krisztina miatt tüntették el a választási időszakban a képernyőről. A Kassza azonban szerencsére nem szűnt meg, bár a változatásokkal majdnem olyan, mintha. A közéleti műsort ugyanis átalakítják,…..
Ellenőrző Jó-e a Waldorf? 2010.04.20 08:00:00
Elod72 kisebbik lánya iskolaválasztás előtt áll és elgondolkoztak azon, hogy egy Waldorf iskolába íratják. Szimpatikusnak tartják, hogy rögtön két idegennyelvet tanulnak az elsősök és fontosabbak az értékelésnél a tánchoz, vagy képzőművészethez kapcsolódó képességek.…..
A Kassza léte mindenképp örvendetes, amióta megszűnt a Szempont és jóval korábban az A la Carte, a köztévének nem volt klasszikus közéleti műsora (ha hírműsorokat és a hírháttérműsorokat nem számoljuk). És tegyük hozzá gyorsan, annak is nagyon örülök, hogy ezt a műsort…..
bidresbodros 2010.03.12 18:16:52
@Mr. Too Good:

"mindenki rájött" ... muhahha, erre én is emlékszem. Egy ember mégsem jött rá, és nagyokosan beolvasta a mélt. Amit láttam adást, abban mindig olyat sikerül választani, ami csak megakasztja a műsort. De a Balón is látszik, hogy idegesíti a csávó.
bidresbodros 2010.03.12 18:36:02
@Mr. Too Good:

A legjobb, ahogy idegesen kapálózik a hátsó sorban, de Gyuri bácsi nem szólítja fel, eért a körmát piszkálgatja. Alapmondat: "én már összeomlottam, de a rendszer még nem" Lényeglátó és frappáns, az nagyon lejön:)))