Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dk!

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezen a nyáron egy színpadi és egy close-up sláger terméket adunk hihetelen áron nyári akciónk keretében a készlet erejéig. Az akció mától indul, videóért és részletekért kattints ide: www.figarobuveszbolt.hu/ujdonsag ..
Pár kérdés jött emailben az utóbbi időben a paklik élettartamára vonatkozóan, illetve, hogy mit lehet csinálni egy agyon rongyolódott csomaggal. Ezzel kapcsolatban néhány gondolat:Megfelelő használat mellett a paklik sok tíz órán át jól működnek. Hogy ez az időtartam mekkora,…..
dk! 2010.07.07 12:13:06
Szerdától hihetetlen árak Figaroéknál! Az alábbi termékek szerdától új árakon kaphatók. További részletek a www.figarobuveszbolt.hu-nBicycle Mini Deck 800.-   Tally-Ho 900.-   Bicycle Bridge 900.-   Bee Casino 990.-   …..
Biztos sokaknak van tapasztalata a különböző kártyákkal és finishekel kapcsolatban. Az alábbiakban némi infót szeretnék megosztani a US. Playing Card Co. különböző finisheiről: Air-Cushion Finish (Bicycle) Az "Air-Cushion" szó szerint azt jelenti, hogy légpárna. Ez a…..
Április 26-án lesz a permierje a blog szerzői által létrehozott egész estés előadásnak. Úgyhogy ha kíváncsi vagy rá, hogy kik osztják itt az észt hétről hétre gyere el az Illúzió és Humor Színház premierjére az A38-ra. A reklámszöveg:A tavaly bűvész-világbajnoki címet…..
Bűvész blog Adás-vétel, csere 2008.09.20 07:00:00
Abbahagytad a színpadi bűvészetet és van a szekrényben egy csomó kelléked, amit nem használsz? Több példányban van meg egy könyved? Vagy éppen régóta keresel valamit amit már nem is gyártanak?A bal oldalon egy 1927-es reklámot láthattok az akkori idők rangos szakmai lapjából -…..
dk! 2010.03.16 14:32:12
Helló!
Keresném a Spongeball Toolbox-ot Steve Darci (Magic by Gosh)-tól (
www.magicgeek.com/spongeball-toolbox-2033.html ), illetve 4 darab azonos nagyságú és színű szivacslabdát.
Ha valaki szokott rendelni Amerikából kelléket azzal szívesen beszélnék.
Elérhető vagyok a ps.doffk@gmail.com -on
Köszi