Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kissh

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt hetekben nem, vagy csak alig kommunikáltunk. Az "alig" leginkább kilincsekről, autós szőnyegekról, Carello lámpáról szólt. Megtanultuk, mi a fanale posteriore, a tappetino in gomma, szóval haladunk az alap nyelvvizsga felé.Míg beindul a munka,…..
Aki nem minis, annak nem mond sokat a név. Aki viszont csak egyszer életében találkozott már minissel, az már biztosan hallott a Királyról.Igen, így nagy kezdőbetűvel írva. Minap találkoztunk vele egy találkozón, ahol mi képeztük a  "kölcsönminivel…..
Míg a szétszedésre várunk, addig itt van néhány fotó a régmúltból: hiába, a luxus az luxus, bármit is teszünk. Az azonban biztos, hogy kertészkedni nem járunk majd Mr. T-vel, pláne, hogy egyetlen darab ablakbehúzó zár 20.000 Ft-ba kerül. De a ceruzaszoknya és a bőrkesztyű alap…..
Nem, nem haltam meg: szépen indulok, az ajtóm pedig gyönyörűen muzsikál. Ez utóbbit Csabikának küldeném és mindenkinek, aki szereti!Üdv!Mr. T http://www.youtube.com/watch?v=yBvfGzQkvUM..
Mr T. második élete A kezdetek... 2011.08.17 07:28:00
Minden bizonnyal azon kevés hülyék közé tartozunk, akik képesek egy olyan autó restaurálásába belevágni, amiből néhány száz darab prüntyöghet még a világon, mert a többi már az örök rozsdamezőkre lépett. De a szerelem az szerelem: még ha tudjuk, hogy vak is. Sőt,…..
Volt egyszer egy sztorink, ahol naiv ügyfélnek egy 30 napig ingyenes hirdetés után számlázott az Ingatlanbazár.com, hogy árakat amúgy azüta sem lehet felfedezni a honlapjukon. A névazonosságon beaggódott Ingatlanbazár.hu szerint már több feljelentés érkezett a rendőrséghez,…..