Regisztráció Blogot indítok
Adatok
krapulax27

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az országos listák benyújtásával ma végre lezárul a jelöltállítási szakasz, érdemes tehát egy gyors összegzésben megnézni, az egyes pártok mennyire voltak sikeresek a nulladik fordulóban, illetve mekkora támogatottságra lenne szükségük ahhoz, hogy április 11-én listás…..
krapulax27 2010.03.23 16:50:38
@török gábor: Ma is kitettek egy posztot az MDF honlapra, idézek: "Ha valaki a demokráciáért küzd, az a szélsőségek ellen lép fel, nem pedig kiszorítani igyekszik más demokratikus erőket – az MDF-et például, vagy az LMP-ét..." (Semmi szükség nem lett volna rá, hogy odaírják az LMP-t is, ezért gondolom, hogy valami koncepció húzódik mögötte)
Novemberben elején, amikor a második bejegyzésben a Fidesz kétharmados győzelmének esélyeiről írtam, azzal számoltam, hogy ehhez az ellenzéki pártnak szinte minden egyéni választókerületben győznie kellene. Ha a Fidesz hozza mind a 176 egyénit, már csak 82 listás helyre van…..
krapulax27 2010.03.12 13:56:46
@óvadóc: Meg tudom erősíteni. Vácon a Fideszes jelöltet a Jobbik mellett a független jelölt is jobbról gyengíti, a kopogtatói is gyengén gyűltek az országos átlaghoz képest. A 2. forduló egészen biztos, valószínűleg 3, esetleg 4 jelölttel, és visszalépésre sem igazán lehet számítani, úgyhogy itt is izgulhat a Fidesz.