Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zaiYaku

4 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
           (így néztünk ki a maraton után)       Túlélve két epikus szarfilmmaratont, úgy döntöttem, megpróbálom valahogy összegereblyézni megmaradt agysejtjeimmel, mit is láttam az elmúlt egy hétben. Nem lesz könnyű. Miért nézünk…..
Nos, hosszú idő után végre elkezdődött. Az amatőr díjátadó, amit már január óta tervezek, de idő hiányában és különböző élményfaktorok hatására eddig némaságba burkolózott. Remélhetőleg ezentúl már sűrűbben fogok bejegyzéseket írni. S most, minden további…..
 ..
zaiYaku 2010.03.14 11:49:33
@Drakeamarth:
Milyen igaz :D S egyben ez a leírás is találó :D
Nem, nem lettem habzó szájú Alkonyít rajongó, de egy olyan videót találtam neten, ami minden képzeletet felülmúl.  Érdemes nézni, 0:15-0:17-ig hirtelen átmegy az egész Lynch-film stílusba (esetleg még az Ördögűzú is szóba jöhet). Egy élmény...
szabadon bölcselkedő Életjel 2010.03.11 13:47:00
Pont ahogy sejtettem, a blog bejegyzései ritkán (vagy még inkább soha) származnak tőlem. Most azonban három felettéb érdekes, a nap kezdetéhez remekül illeszkedő videóval örvendeztetem (vagy inkább sokkolom) kedves olvasóinkat. Kellemes lazulást kívánok…..
  Réges-régen született egy ötlet, miszerint majd a csapat belefog egy közös online kockulásba. Az ötlet szép és jó volt, mert hát ne csak a pornót nézzük már esténként, viszont a számos ígéret ellenére csak néhányunk fogott bele a játszadozásba. Jelen esetben pokbibi,…..
Azt hiszem így, ilyen formában kezdve a reggelt, már egészen normálisnak tűnik a vizsgaidőszak... Mindössze relativitás kérdésewww.youtube.com/watchwww.youtube.com/watchHa a kedves olvasó csak egy pillanatra felvonta a szemöldökét vagy elmosolyodott, küldetésem sikeresnek…..
Pár röpke órai agyrohasztó társadalomkommunikáció és seggreszelő filozófia diszciplína után a jól megszokott lelkesedéssel és elánnal prezentálom a mai napi agyzsibbasztó…..
Erről a frontról is üdvözlök minden kedves olvasót. Nevem zaiYaku, a legtöbb helyen eme beceneven vagyok megtalálható. Örömmel konstatáltam, hogy egy ilyen blog létrejött, így legalább a súly nem nehezedik vállamra (már ha léteznek olvasóink egyáltalán) mikor eltűnök…..