Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mind2

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A Facebook történetének mindezidáig legviccesebb epizódja volt a Százezren Gyöngyöspatáért csoport megalakulása és gyors felívelése, ahol többek között élőben közvetítették a tegnap esti borzalmakat:   Azóta ugye kiderült, hogy nem csak az emberek nácik,…..
Vastagbőr Az új korszak kezdete 2010.05.29 10:35:00
Május 29-én, szombaton teszi le esküjét az új miniszterelnök és kormánya, a Magyar Televízió a Parlament ülését élőben közvetíti 11 órától. A köztelevízió stúdiójában 10.35-kor Süveges Gergő politikai elemzőkkel, Török Gáborral és Giró-Szász Andrással…..
mind2 2010.05.29 17:49:46
@.Pierre Bezuhov.: nézd, ki, hol nevelődött.Egy kézcsók lehet gesztus, lehet az illem megnyilvánulása, lehet annak is a kifejeződése, hogy kérem, mindannyian magyarok vagyunk és nem kételkedem a jó szándékodban... lehet annak a jele, hogy hagyjuk abba, és fogjunk össze, lehet az, hogy bár öregedsz mint egy bánya, azt, hogy nő vagy, tisztelem.... udvarias, és ebbe belemagyarázni bármit politikai- vallási-stratégiai alapon felesleges szélkeltés... De magyarázz bele, lelked rajta... meg a sapka..gondolom, ami vagy a fején van, vagy nincs.... kicsinyes szvsz.
mind2 2010.05.29 18:06:05
@.Pierre Bezuhov.: magyarán magam vagyok a konszenzusos - arany - közép ?? Nem hiszem, csupán megmagyarázni próbáltam egy neveltetésből és kulturális ráhatásokból eredő gesztust... vagy választani kéne ? Végül is nézettségi rekordokat döntögetne egy olyan videó, ahol a Lendvait megtépi, Vonát szembeköpi, Schiffert lesajnálja...de ne izgulj, a mérsékelt- közép jobboldalon senki nem vár el tőle ilyesmit. Legfeljebb fantáziálunk róla ,)
mind2 2010.05.29 18:26:27
@.Pierre Bezuhov.: egyébiránt adjuk meg az esélyt, változott, nem kicsit, elhivatott, és ránk férne már valamiféle stabilitás. Jó lenne ha nem egy pszichiáter által megválasztott gyógyszeren múlna egy ország jelene, és főleg jövője.Elegem van a rángásokból és abból, milyen sikerrel szedálnak le valakit.. mindenesetre baloldali feri országgyűlésben tanúsított viselkedése megint felért egy orvostudományi értekezéssel...szóval hagyjuk már, ok ?