Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szegecs91

1 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előző két cikkünk után nem maradt más hátra, mint a mobilinternet szolgáltatók Facebook jelenlétét áttekinteni. A mobilinternet felhasználók száma jelenleg 1,2millió előfizető. Az aktív (forgalmazó) mobilinternet előfizetések száma a legutóbbi novemberi adat szerint mintegy…..
[20:11] A magyar verzió a Google Zümm nevet kapta. Szeretnék gratulálni a magyar fordításért felelős embereknek az idióta elnevezésért. Még egy érv, hogy angolul használjam a Google szolgáltatásait. [20:04] Természetesen folyamatosan és szisztematikusan szűrik a spam tartalmakat.…..
Bevallom őszintén, még mindig nem vásárolok PC-s magazinokat, szóval még egy kihajtható aktportrét is belerakhatnának egy kiadásba és én nem tudnék róla. (Vicc volt, nem készült rólam soha. Pedig meggondolandó lenne, az én 3D World Boxingos testemnél...) Szóval köszönöm…..
New_Krok saját készítésű illúzióját küldte el nekünk. Idézem:"Forog egy négyzet. Mikor elér egy bizonyos forgási sebességet a négyzet már nem olyan éles, inkább egy kört látni középen, mint a négyzetet, de ha pislogsz, egy pillanatra láthatóvá válik a négyzet…..
Na ennél a Call of Duty 3-as hullánál aztán minden pörög ami pöröghet...Vagy jobban mondva, ami nem is pöröghet. Küldte: DiDi ..
Többen írtak az "ingyenes játék -> pénzért árusítás" helyzetről.Ez található ezeknél a játékoknál, kis betűvel a lap alján "A termék ára a program rendszerbefoglalását és a keretprogramot tartalmazza. Cégünk a hordozón szereplő programokért…..
Próóba... Ahol az ész kezdődik! 2007.06.27 20:19:00
Ez csak egy kis próba..