Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yamatoka

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ÉnKispálom Lackfi János írta 2010.07.21 09:25:58
Többen feszegették már a kérdést, most akkor Lovasi kortárs költő-e vagy sem, hiszen dalszövegeinek ereje és kimunkáltsága feltűnő a honi rakkendrólmezőnyben. A kérdés agresszív kicsit, kétféle vádat rejt. Egyfelől odapiszkál a mai lírának, mondván: nézzétek, skacok, egy…..
Még mindig magam alatt vagyok picit, hát ezt a meccset, párharcot csak elveszteni lehetett, és meg is tettük a magunkét. Az eddigi meccseknél jóval kevesebb párharcot nyertek a fiúk, futómennyiség rég nem látott minimumon lehetett, pedig hát ezeket a kopipaszta paragvájokat azért…..
yamatoka 2010.07.01 21:21:46
             Mint tudjuk, a feloszlatott, “a Jobbikhoz erősen kötődő” Magyar Gárdának volt tagjai százával állnakpolgárőrnek:A Magyar Gárdának van ötlete arra, hogy a feloszlatás ellenére tovább…..
Kicsit túllépve azon, hogy mi történt pontosan a gázai segélyhajón, ki lőtt először, illetve legitim-e a blokád vagy nem, kétségtelenül az az érdekesebb része a sztorinak, hogy az izraeliek kezdik keményen elszigetelni magukat nemzetközileg. Akár igazuk volt ebben a konkrét…..
yamatoka 2010.06.03 20:02:11
@roki: "Mármint testületileg beengedni az iszlámistákat az EU-ba?
Kizárt."

Hehe. Viccelsz? Londonban a leggyakoribb adott név manapság tudod mi? MOHAMED.
a 3 millió német-törökről nem is beszélve.

Ezt már rég elcseszték.
Peter Steele után egy újabb legenda távozott el közülünk. Április 19-én hétfőn, hosszas küzdelem után elhunyt Guru a legendás Gang Starr duo egyik fele. Íme nyílt levele barátaihoz és rajongóihoz: I, Guru, am writing this letter to my fans, friends and loved ones around the world.…..
w Virágozzék száz virág 2010.04.14 07:00:00
Leonardo da Vinci egyszer kiszámolta, hogy hegy méretű kutya nem létezhet, mert a kutya vázszerkezete egy kritikus tömeg felett nem bírná el a testet, ha viszont azt is átszerkesztjük, akkor az már nem kutya. Végignézek ezen a győztes párton, és azt érzem, amit gigantikus…..