Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kithomer

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Kóla, puska, lámpavas 2010.03.12 05:40:00
Sem kiköpni, sem lenyelni nem tudja a Jobbik a terrorista kapcsolatait. A lendület, a löttyös indulat a támogatásukat diktálná, ahogy legfőbb orgánumuk irányvonala is. De az ügy túl forró ehhez – a parlament közelsége úgy tűnik, mégis civilizál.   Ha az egyébként…..
Kithomer 2010.03.12 13:58:38
Azt mondta, hogy a kommunistáknak lenne mitől tartani, de azok már elévültek. Hadd hangsúlyozzam, hogy nem csak a náci bűnök elévülhetetlenek, hanem a kommunisták által elkövetettek is. Nehogy már bagatelizáljuk az általuk elkövetett emberteelnségeket, nehogy már felelősségre vonás nélkül megússzanak mindent, mert ők a baloldal, és őket nem lehet számonkérni! Igenis valljanak színt, legyenek felelősök '56 eltiprásáért, a sok millió ember embertelen kínzásáért, kivégzéséért! Ne csak egyik oldal bűneit emlegessük fel! Ha a kommunisták bűnei "elévültek", akkor mi van a másik oldallal? Az nem évül el? Nem lehet egyik diktatúrát ilyen alapon favorizálni, csak mert a megmondóemberek épp a kommunizmus oldalán álltak évtizedekig. Tessék végre belátni, hogy egyik áldozatot semmi sem különíti el a másiktól. Kivégezték, mert nem volt megfelelő valamiért az adott rendszer követelményeinek. Ezen az alapon minden áldozat egyenlő, mindegyiküket ugyanaz a tisztelet és kegyelet illeti. Nem évültek el a kommunisták bűnei.

Az meg, hogy minden egyes szélsőjobbos csoportot összemos a Jobbikkal, enyhén szólva is csúsztatás, és aljas rágalmazás. Ha én annak az erőnk lennék egy képviselője, biztos peres úton kérnék elégtételt ezekért a súlyos és megalapozatlan vádakért. Puszta feltételezésekre nem lehet ítéletet alapozni. Hol vannak a bizonyítékok? Hol egy bírósági döntés arról, hogy a fenti kijelentések igazak? Mire megy ki tulajdonképpen ez a cikk? Mi a célja? Le kell járatni a Jobbikot? Nem fogok kijelenteni semmit, de felteszem, a baloldalnak sokkal sötétebb szerepe volt az elmúlt 8 évben, mint azt valaha is kiderítik a megfelelő hatóságok. Elegünk van belőlük, nem kellenek a politikába, mert loptak, csaltak hazudtak - tisztelet a kivételnek.
Kithomer 2010.03.12 13:59:42