Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MAGYARORSZÁG A MAGYAROKÉ!!!

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai tinilányok többsége koránál 5-10 évvel idősebb ribancnak sminkeli magát, úgy öltözik, és úgy is viselkedik. A hétvégi diszkóban részegen dugnak szinte bárkivel, szinte mindig mással, mert ezt tartják menőnek, követendő példának. Ezen mondjuk nem lehet csodálkozni,…..
Mandiner blog Nem puhul 2010.04.08 22:00:00
  Csütörtök volt a kampányzárók napja, nekünk a Jobbikéra sikerült eljutnunk, ami meglehetősen laposra sikeredett. A hardkór aktivisták otthon plakátoltak vagy röpcéduláztak, így az eseményen viszonylag kevesen vettek részt. Vona Gábor sem mondott semmi olyan ütőset, amit…..
   Megszülettek a kedden ígért szerkesztőségi tippjeink. Az első szám az átlag, zárójelben a legkisebb és a legmagasabb tipp: Fidesz: 54,95% (47 | 68) Jobbik: 16,7% (13 | 24) LMP: 5,75% (4 | 8) MDF: 3,06% (1 | 5) MSzP: 18,4% (5 | 22) Részvétel: 56,8% (45 |…..
Hát, ha már a Népszabadság is ilyen címet ad a képnek ... "Az összesen 81 kilométer hosszú út beruházója, finanszírozója és üzemeltetője az – osztrák, francia és brit cégek által alapított – Mecsek Autópálya Koncessziós Zrt. Az építkezés és a pálya…..
MAGYARORSZÁG A MAGYAROKÉ!!! 2010.03.27 20:17:34
@minimalista: szerintem te azt is elhiszed, h stabil a gazdasag es nagy a jolet...
Kifejezetten kínos ez az egy igaz hazafyak pártjának. A Jobbik-szóvivő esete is elég erős érvágás volt nekik, de azt még túl lehet élni. A másik fickó bulis képei szót igazából sem érdemelnek, talán csak annyit, hogy lám-lám ők is hús-vér emberek, akiket nem köt le…..
MAGYARORSZÁG A MAGYAROKÉ!!! 2010.03.26 21:20:44
s inkabb ezen gondolkodjatok el:

Háromféle magyar

Háromféle ember van ebben az országban,.. háromféle magyar. Mind a három egyezik abban, hogy elégedetlen a világgal, a kormánnyal, ami ennek a világnak a nyakán ül, a rendszerrel, mindennel. Panaszkodnak, morognak, keseregnek, átkozódnak. Aztán egy részük úgy próbálja megoldani a maga bajait, hogy kiszolgálja a hatalmon lévőket. Csatlakozik hozzájuk. Hasán csúszik, farkát csóválja, s ha odalöknek neki egy koncot, s befogadják cselédnek, akkor veszettebb lesz a veszett kutyánál, marósabb a vad farkasnál, kegyetlenebb az ellenségnél, kommunistább a kommunistánál, csakhogy bebizonyítsa a maga hűségét, és nagyobb koncot kapjon érte.

Egy másik részük az ellenkezőjét teszi: feláll a két lábára és verekszik. Védi azt, amiről úgy érzi, hogy az övé. A maga jussát az élethez. A maga jussát a szabadsághoz. A maga jussát ehhez a földhöz, melyen született, s mely a hazája. Verekszik másokért is, mindenkiért. A mások jussáért, a mások szabadságáért. A még csak meg sem születettekért is verekszik. Mindenkiért és mindenki helyett.

Aztán van a harmadik csoport, a nagy csoport, amit úgyis nevezhetünk: a nép. Akinek nincsen arca, sem rossz, sem jó. Sem szép, sem csúnya. Se nem hős, se nem áruló. Senki és semmi. Tömeg. Nyáj. Nem tesz se jót, se rosszat. Semmit se tesz. Csak meghúzódik és vár. És mint a fű a rátaposó láb alatt, meghajlik, meggörbed tűr, mindent eltűr, s amikor tovább lép a nagy láb, akkor lassan felegyenesedik megint. De sohasem egészen. Egy kissé mindég meghajolva marad, készen arra, hogy újra lelapuljon egy másik láb alatt. Érted? Eszébe sem jut, hogy tegyen valamit a rátaposó láb ellen, megvágja, megszúrja, küzdjön ellene, kockázatot vállaljon jussáért, a szabadságáért, bármiért, érted?

Ez a nagy tömeg. Ez a nép.

Wass Albert
MAGYARORSZÁG A MAGYAROKÉ!!! 2010.03.26 21:19:56
Nyakó Pista délután bátran kiállt a sajtó elé. A sajtótájékoztató videója megnézhető, a sajtó néma csendben hallgatta végig Nyakó csapongásait. Senki sem kérdezett közbe, senki sem állt fel, hogy elég ebből, Nyakó úr! Szégyen ... A sajtó munkatársai nem nézték az…..
A nap levezetéseképpen itt egy kis könnyed, vicces videó. Feri tánca nem újdonság, Gurmai gyilkos, mint mindig, Bokros új szín a palettán, de Gyenesei simulós seggesét meg se közelíti. Sovány vigasz, hogy külföldi politikusok is szoktak táncolni. Csak erős idegzetűeknek, kaja…..
Senki meg nem mondja Előrejelzés 2010.03.17 15:59:53
 A választások közeledtével mindenki az esélyeket latolgatja. Íme az én előrejelzésem: Fidesz    50-52%Jobbik    20-22%MSZP    14-16%LMP        5-6%MDF     …..
MAGYARORSZÁG A MAGYAROKÉ!!! 2010.03.19 00:49:18
40% Fityesz
40% JOBBIK
20% satobbi

:D

a z o n b a n, ha ezt
kuruc.info/r/34/56824/ a filmet levetitenek a teveben, akkor 2/3 JOBBIK!!! :D

Minden hazajat felto embenek uzenem: EBRESZTOOOOO!!!

Adjon az Isten! Szebb jovot!!! :D
Tagadhatatlan, hogy a legszebb öröm a káröröm, főleg, ha ilyen leszerepelt prostikról van szó, de mégis.....olyan hihetetlen, hogy a zuhanó szarkák után a kalapos tulipánt is elfújta a változás szele. Ne mondja senki, hogy szemetek vagyunk, mert nem. Van bennünk emberség, szívesen…..
MAGYARORSZÁG A MAGYAROKÉ!!! 2010.03.14 10:47:44
azert szeretem a magyar emberek lelektanat... utnek, vagnak, gyalaznak, elarulnak minket naponta, s ehhez nemhogy tapsolva sikitunk, hanem korusban kiabaljuk: MEG-MEG-MEG!!!

Az osszes joszandeku, de maga korul korulnezn keptelen fidesz-szavazonak pedig ezt ajanlom:
barikad.hu/node/48601

gyengebbek kedveert: koverlaca arrol ertekezik cirka 10 percben, hogy miert szavazta meg a fidesz romania eu-csatlakozasat minden felteltel nelkul, ill. olvasatlanul a lisszaboni szerzodest, MERT -kapaszkodjatok- ezek feles szavazasok voltak. persze 2/3-osak. nem mindegy.

szebb jovot!!!

ui: itt senki nem hasznalja az internetet?!? :D a titoktorvenyrol ugyebar nem is hallottunk... ?!? :D
Vastagbőr Bajnai, a remek tanú 2010.03.12 12:01:00
Kiszedtem Bajnai a sukorói hűtlen kezelés (600 milliós károkozás? 700 milliós károkozás?) ügyében tett (amúgy elég rövid) tanuvallomásának lényeges részeit. A kiemelt részeken semmiféle változtatást sem eszközöltem: (...) nem ismertem (...) (...) nem emlékszem arra (...)…..
MAGYARORSZÁG A MAGYAROKÉ!!! 2010.03.12 16:43:22
Imádjuk a dühös olvasói leveleket, mivel több fül többet hall, több szem többet olvas, nekünk meg nem kell vele dolgozni. Köszönjük IC! "Én tényleg azt hittem, hogy Sávolyról már csak többet lehet mondani, mást nem, de a kedves Suchmann Tomi olyat alakított, hogy…..
MAGYARORSZÁG A MAGYAROKÉ!!! 2010.03.12 11:15:01