Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bibuszó

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Éjszakai landolás Los Angeles Nemzetközi Repülőterén a pilótafülkéből nézve. ..
Bibuszó 2011.02.07 11:31:07
@Qeki: köszi :)
A Homár elképzelni sem tudja, mitől hallucinálta szegény kismama, hogy a UPC egy szociálisan érzékeny vállalat. Simán elhitte az ügyintézőnek, hogy ha a modem leadása mellőzésével, részletfizetés helyett a hűségbüntetés elengedését kéri levélben, akkor majd jó lesz.…..
Bibuszó 2010.06.04 16:16:09
@VilMarci:
A munkáltató nem szüntetheti meg rendes felmondással a munkaviszonyt (határozatlan idejű munkaszerződésnél) a külön törvény szerinti emberi reprodukciós eljárással összefüggő kezelés, a terhesség, a szülést követő három hónap, illetve a szülési szabadság időtartama alatt.
a gyermek ápolása, illetve gondozása céljára kapott fizetés nélküli szabadságnak illetve - a fizetés nélküli szabadság igénybevétele nélkül is - a gyermek hároméves koráig.

Ráadásul elvileg, ha nem tudod hogy terhes vagy, kirúgnak, később kiderül, és már terhes voltál mikor kirúgtak, akkor is vissza kell vonni, mert nem tehették volna meg.
Bibuszó 2010.06.04 17:35:44
@horex:

Igen, ebben igazad van! Az élet más mutat sajnos!
Az alanti, nagyszerű, bár kemény és keserű levelet irodalmi alkotásként tesszük közzé. A világért sem szeretnénk például azt híresztelni, hogy a kispesti Europarkban lévő Interspar vezetősége hazahordja az árut. Nyilván nem tesznek ilyet, a Homár Tiborcának panaszában nem is…..
Bibuszó 2010.05.26 10:26:20
@csacse:
gondolom, azért mondod, hogy nem létezhet olyan hogy a cafetériát lenyúlják a vezetők, mert még nem tapasztaltad...
pedig van ilyen... öcsémnél pl. kiderült, hogy minden dolgozó nevére megrendelték az üdülési csekket, csak épp nem osztották ki, hanem a vezetők lenyúlták... és igen, névre szól, de hát ha nem nézik ahol beváltod, akkor tök mindegy...