Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SORMINATOR

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már ősrégi ez a dal, amit visor készített el, de nemrég újra megtaláltam a gépen és szerintem eszméletlenül jó! Nem nagyon csípem a technót, de ez nagyon ott van! Aztán feltűnt, hogy ezt még ki sem raktam a blogra, szóval eljött az idő.Visor még megkért, hogy ezt írjam…..
 Hát szerintem nagyon jó sikerült így elsőre :DA többi ehhez hason videó megtalálható a viccesvideok.blog.hu/-n:)..
Nem is értem, ezt eddig miért nem linkeltem be...? Valahogy elfelejtődött.Szkúzi Mindenesetre Alex Burton kapott egy kiadós seggberúgást, és a patch-hez végre le is ült a gép elé, hogy produkáljon egy ultraklasszis tolatáshangot! Sok szórakozást Gaspingduck még ezt is…..
SORMINATOR 2007.12.12 16:16:29
Rossz PC Juniorok Fahrenheit 2007.11.12 21:53:00
Ez szerintem egy olyan játék amit nem lehet rendesen tíz perc alatt bemutatni de azért köszönjük Saint :) Ilyen kis szöszmötölős, hullaeltüntetős amnéziás kis játék :) A látottak alapján ajánlott :)Terveztek én is egy bemutatót csak gyermekkorom nagy kedvencét előbb be kell…..
Garry's mod Automata rakétavető 2007.10.26 20:42:00
Ebben mindenki megtanulhatja hogy hogyan kell automata rakétavető-t készíteni ami az elkészítéséhez szügséges az a: maga a kilövöállás(http://garrysmod.org/downloads/?a=view&id=23856)és maga a wire mod amit EnVenomnak…..
Garry's mod Haladunk 2007.10.22 19:46:08
Örömmel látom hogy ismét 100 fölött van a blog látogatottsága bár ez nem nagy eredmény bár mégis mert csak 1 hetes a blog és az eddigi csúcs 111 látoagtó volt :) Továbbra is szeretettel várjuk a kedves látogatkat és szívesen készségetekre állunk. Továbbra is ajánlom a…..
SORMINATOR 2007.11.01 13:55:42
  Tudom, hogy ezt a fanok nem szeretik, de volt valami, amit el kellett mondanom, és így a legjobb ;)Addig is nézzétek meg az igazi mestert, aki sokkal jobban nyomja mint én, azANGRY VIDEO GAME NERD-ötcinemassacre.com/Movies/Nes_Nerd.htmlAz Airborne 3 már el van kezdve, de nincs…..
Mit lehet erről elmondani?A játékról nem találni az interneten semmit, a hátsó borítón van a fejlesztő internetcíme, azon is letagadják, hogy valaha is közük lenne ehhez a szarhoz...Szégyen. Az ilyen játékok után gondolkodik el az ember azon, hogy megéri-e ez az egész…..