Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ambrus

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csáp Géza Az év metálja 2. 2006.12.27 10:05:00
Converge – No HeroesA kaotikus poszt-hardcore mesterei, a Converge, a 2001-es, meghatározó jelentőségű Jane Doe után erős visszaesést produkált az azt követő You Fail Me-vel. A lemez turnéján azért kiderült, hogy van még kraft a brigádban; a magyarországi koncerten egészen…..
Csáp Géza Az év metálja 1. 2006.12.26 10:00:00
Év végefelé az ember óhatatlan késztetést érez arra, hogy mindenféle listákat generáljon, majd ezeket közzétegye, a csépgéza metál szekciója sem maradhat ki ebből az össznépi baromságból, lássuk hát, hogy melyik 5 album került be az év metálja lista első részébe! Stone…..
Ambrus 2006.12.27 10:32:45
w Ajándék erős gyomorhoz 2006.12.24 07:11:00
Karácsonykor nem lesz blog, engem is békén lehet hagyni pár napig. Moderálni azért majd benézek, úgyhogy nem érdemes bomolni. Hoztam valamit ajándékba. Nem kell megijedni, ebből nem lesz gasztroblog, Stahl Judit-rajongásomat is kordában tartom, ez most az ünnepi kivétel. Viszont…..
Ambrus 2006.12.24 14:32:06
A Zugügyvéd a jogszabályok közötti bolyongásai során talált néhány vicces, aláírásgyűjtő ív hitelesítésének megtagadásáról szóló OVB határozatot.  Szavaztatnának bennünket ingyensörről, esküdtbíráskodásról, kocsmatartási jogról. Némelyi kezdeményezés…..
Akik nem a mennyiségben, hanem a minőségben hisznek, csak azoknak ajánljuk – zengi fülembe a rádió némi részeges gajdolás után. Hoppá, végre valami nekem való – pattanok fel, és hangosabbra tekerem. Aztán folytatódik a reklám: a Varga Pincészet 2006-os csabagyöngye…..
Egy nagycsaládos anyuka sajátos nyomozói módszerről számolt be a Zugügyvédnek. Fenyegetőző rendőrök, szülő nélkül megtartott házkutatás, halálra rémisztett gyerekek. Mindez egy talált mobiltelefon miatt  Kedves Zugügyvéd! A következő tanulságos…..
Ádámnak rosszul végződött a szigetelés szombat reggel, de ő is hibázott. Saját bőrén tapasztalta meg mit is jelent az erélyes fellépés akkor, ha valakit kitessékelnek a Szigetről, s szemtanújává vált egy motiválatlan ütlegelésnek is. Szavait azonban kétségbe vonják, s…..