Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aerochick

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A képek tanúsága szerint szuper volt a hangulat Prágában, lássuk, Tintaszív mit tapasztalt a helyszínen:   Ahoj!  A barcelonai koncert után izgatottan vártuk, hogy Prága milyen élményeket tartogat a számunkra. Becherovkától kissé mámorosan érkeztünk az O2 Arénához…..
Lezajlott végre az első olyan európai koncert, ahol blogolvasó is képviseltette magát, én pedig nagy örömmel osztom meg veletek a beszámolóját. Ezúton bíztatnék mindenkit, aki készülődik még Aerosmith bulira, hogy kövesse messin példáját; nagy öröm nekem, ha ilyen posztokkal…..
Stúdiólemez helyett különleges, 3 lemezt tartalmazó gyűjteményes díszdobozzal zárja le 40 éves pályafutását az Aerosmith, tudatta a csapat kiadója ma reggeli sajtóközleményében. A két CD-t és egy DVD-t tartalmazó kiadványon a Grammy-díjas, többszörös platinalemezes zenekar…..
Aerosmith Blog EU turné, 2010 2010.02.25 20:37:00
Igen, jól írtátok, végre hivatalosan is közzétették a nyári európai turné első dátumait. A banda teljes felállásban, Steven Tyler-rel az élen fog színpadra állni, egyelőre az alábbi helyszíneken: Június 10 - Svéd Rock Fesztivál, Svédország Június 13 - Download Fesztivál,…..
aerochick 2010.03.25 07:45:52
dorita, itt minden le van írva, hogy mit kell tartalmaznia az e-mailnek:
www.sazkaticket.cz/TicketEN/docDetail.aspx?nid=10368&docid=19073168
Ha megkapják az e-mailedet, utána küldenek egy visszaigazoló e-mailt, amiben benne van, hogy milyen bankszámlaszámra kell utalnod, és írnak akkor is, ha megérkezett a számlájukra pénz, és küldik is a jegyet azonnal! A postaköltség sem vészes, a jegyeken felül kb. 2.000,- Ft-ot kellett még fizetni. Mi 8-án utaltuk a pénzt, 16-án már a kezemben volt a jegy, szerencsére akkor még volt a színpad előtti részre is.