Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Caridris

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vladimir Dubek 2004 nyarán érkezett hazánkba, hat évet játszott az UTE-ban. Nemrég magyar állampolgárságot szerzett, a válogatottban is szerepelhet, ha megfelel. A bő keretnek már idén is tagja volt. A 29 éves zólyomi szélső otthon edz, két hónapos egyéni felkészülést végez,…..
A magyar válogatott 2011-es divízió 1-es csoportbeosztását már fixálták, egy dolgot nem tudunk, azt, hogy az egy hét múlva kezdődő A csoportos világbajnokságon ki lesz az erősebb kieső. A Németországban 15. helyen végző csapat kerül ugyanis mellénk, vélhetően az lesz a…..
Ha valaki abban a tévhitben ringatózott volna eddig, hogy a britek ellen borítékolható a győzelem, a kedd esti mérkőzés után bizonyosan átértékeli véleményét. Kőkemény csatában, vért izzadva nyertek a házigazdák, pedig a harmadik harmad elejéig biztosnak látszó kétgólos…..
A Vancouver Canucks amerikai játékosa némi meglepetésre kerül a borítóra. Korábban csupa világsztár, többek között Ovecskin, Nash, Spezza, Thornton, Shanahan reklámjával jelent meg a népszerű játék, és még bőven akadt volna marketingszempontból nagyobb név. Mindenesetre a…..