Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Levi Teal'C

0 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
What really grinds my gears Király 2011.12.28 01:04:00
A HCS Karácsonyi posztja ugyan zseniális, de szerencsére nálunk a karácsony nem nyűg, és idén is szuperül sikerült minden. Tartottunk egy családias Szentestét, ahol finomakat ettünk, és jókat beszélgettünk, illetve a testvérem ajándékhegyeit bontogattuk közös erővel. Idén…..
What really grinds my gears Day 3 2011.08.09 00:56:00
"Aki globális dialógusokra törekszik, annak elsősorban sziklaszilárd saját identitással kell rendelkeznie" - Horst Harnischfeger Miután hajnalban Konstantinnal (Kosztya) két fa közé normálisan felszereltük és felavattuk a nyugágyat, már rángattak is el minket (reggeli…..
What really grinds my gears Day 1. 2011.08.06 15:19:00
Day 1. 2011/07/22Szerintem elfogyott a levegő az alvókocsiban, és mindenki kómába esett, ezért tudtam én is egy ilyen nyomorult kis egyhúsz' hosszú priccsen 10 órát megszakítás nélkül aludni a kocsi ízével és bűzével a torkomban. A másik ötletem hirtelen az volt, hogy…..
What really grinds my gears Vegyes 2011.02.26 14:51:00
Állásinterjún úgy éreztem ilyen olcsó trükkökkel tesztelnek. Egyszál egyedül ott maradtam egy szobában tele kihívásokkal. Nem volt fogas a kabátnak, a toll amivel elkezdtem kitölteni a papírokat rossz volt: ha odanyomtam beugrott a hegye. Kb. mire ezt megoldottam (saját toll…..
Mélyen könyvbe merülve már egy órája recept felírásra várakoztam az orvosi rendelőben, amikor ismerős hangra lettem figyelmes légvonalban két méterről. A gimnáziumi kémia-biológia tanárom volt az, nevezzük mondjuk Csaba bának, mert ez a neve. A könyvdarabomnak ugyan éppen a…..
Az idei hópelyheket pontosan éjfélig tartotta távol a parázs vita amit az új Viktor féle manőverről folytattunk. A lényeg, hogy szerintem nem feltétlenül ördögtől való ötlet a magánnyugdíj pénztárak pénzeinek állami célú befektetése. Legalábbis sokkal jobb a belső…..
Levi Teal'C 2010.11.30 13:48:06
  "Kicsit így érzem most magam, mintha a Holdvirág-ároknál mennék fent a szurdok tetejében, a szakadék szélén, egy-két rossz lépés, és lezuhanok... " Andris írta ezt blogjában pénteken, és szombat dél körül már én is közelről érezhettem. A hely…..
 Tudtam én, már amikor elkezdtem, hogy hullámzó lesz nálam ez a blogolás, már ami a rendszerességet illeti, nem mindig van kedve az embernek belefogni egy komoly témába, és írni róla egy színvonalas cikket, és valahogy mostanában a szösszenetek is elmaradtak. Ezúton kérek…..
A blog szempontjából elég gyilkosra sikeredett ez az Augusztus, bár én, mint a blogtulaj nem panaszkodhatom. Potyognak be a jobbnál jobb programlehetőségek, az 1-2 napos hézagokban pedig nincs energiám egy jóízű poszthoz, mert inkább igyekszem minél többet a méltánytalanul…..
Levi Teal'C 2010.09.12 00:19:26
 Hali. Hát ez sem történik meg mindennap, ismét posztolok egyet, ezt sem a kajákról. Azt hiszem, az a vonal kreativitás hiányában meghalt. Hosszú dolgok nem férnek ki a fácséra, azt hiszem, ez lesz a blog új célja. Amúgy a blog nevét is megváltoztattam.Na akkor lássuk ezt az…..
Zaga a világról Tortúra 2010.07.29 18:49:00
"Butters fiam, ha bármi hozzáér a fenekedhez, AIDS-et kapsz!" South ParkA klasszikus nemi szerepek bemutatása az utódnak valószínűleg ösztönös, így a nyugati társadalmak többségében is már nagyon fiatal korban elkezdődik. A modern technika lehetővé teszi, hogy már…..
Zaga a világról Álomgép 2010.08.09 17:30:00
 Ma reggeli álmom, sajnos már sok részlet feledésbe merült, de nem tudtam rögtön leírni. Ami megmaradt, családtól közös ajándék nekem: egy multifunkciós készülék. Nem emlékszem minden részletére, volt rajta egy igen éles kijelző, de a falra is ki lehetett vetíteni a…..
Zaga a világról Szakmai gyakorlat 2010.07.30 22:39:00
                                                                                    …..
What really grinds my gears Horror 2010.07.21 14:49:00
Az az érzés megvan, amikor a 13. szülinapodon a családi hepaj után lemész bicajozni a haverokkal és az első sarkon úgy elbasz egy autó, hogy aztán a balesetin töltsd az elkövetkezendő éjszakát? Na, a húgomnak már igen. Szerencsére semmi komoly, csak egy enyhe agyrázkódás,…..
Levi Teal'C 2010.07.28 19:04:30
Az Igazi Hős a filmekben arról ismerhető fel leggyakrabban, hogy minden értelmes ok vagy előzmény nélkül 1.) bosszút áll 2.) dug. A valóságban ez úgy néz ki, hogy: 1.) Beszól Vona Gábornak, 2.) nincs 2.Szóval Ákos, You Are Almighty!Na de ne siessünk ennyire előre. Az Efottos…..
Hogy kiktől nyúlta a slágereket a Bikinitől kezdve Deák Billen át a Pokolgépig számos magyar muzsikus? James Cameron Avataros ámokfutása után most a magyar plágiumhadsereget szedegettem össze.       Az ötlet egyébként az Efott kellős közepén fogant meg. Egy…..
Levi Teal'C 2010.07.28 18:57:54
érdekes lehet megemlíteni az Oláh Ibolyával elénekeltett, amúgy tényleg nagyon jól hangzó Magyarország-dalt: www.youtube.com/watch?v=LsGwjBwP_NU&feature=related
múltkor hallottam a ráidóban olaszul :D. de esélyem nincs megtalálni jutúbon, mert nem tudom az olasz címet.
  Méretes lóbögyörőt az összes ánuszába! Nem elég hogy itt élnek rajtunk, a zembereken, a mi adónkból fizetik a luxuskurváikat, persze számla nélkül, meg még kitudja mennyi gazságot  csinálnak. Kevés nekik, még a nappalinkba is bepofátlankodnak, idősebb…..
Fűszál a betonban... Kávé 2010.07.03 23:07:00
"Az utazó idegen városba vetődvén körül se pillantson, hanem mindenek előtt igyekezzék a főtérre, s foglaljon helyet egy kávéházban; nyáron a kerthelyiségben vagy a teraszon, télen az ablak közvetlen közelében, s rendeljen kávét. Ennyi az egész. Most már nincs egyéb…..
 Heh! A mai kis koncertünk fele tájékában kiosztásra került az Arany Ansatz díj, amelyet a fúvósegylet két tagja kapott a "fúvósegyletben nyújtott kiemelkedő művészeti teljesítményéért", és na ki kapta az egyiket? ÉÉÉÉÉÉÉNNNNNN!!!!! JEEEEEEE!!!! Tudom, hogy…..
What really grinds my gears Efott 2010.07.13 09:42:00
Zajlik az élet, laza kocsmázgatások, Érd, meló. Egyik irodatársam felesége kábé most szül, viszont nem tudok személyesen gratulálni (és dézsmálni a szekrényekbe rejtett whiskyt meg gint) ugyanis pár perc múlva indulok Pécsre Efott fesztiválra. Legalább 20an vagyunk ismerősök,…..
Zaga a világról Járni tanulok 2010.07.12 12:08:00
 Nyáron igencsak népszerűek ezek a strandpapucsok, sok turista és nem turista a strandról hazatérve Pesten is ebben jár. Holnap megyünk Efott-ra, így gondoltam én is beszerzek egyet, ami majd jól mutat a tóparton a szekrény legmélyéről előkapart virágos rövidgatyámmal.…..
A: Üdv! Kábé két perce vettem egy diákjegyet, és a kapott elektromos beléptető karóra nem funkcionál.B: Miért nem funkcionálik benne? (!??)A: Ha odaérintem az érzékelőhöz, akkor azt mondja, hogy pííí-tyűű, és nem enged be az uszoda öltözőjébe.B:  Igen?A: A…..
Levi Teal'C 2010.07.05 22:53:11
nem kicsit röhögtem :)
én a bükokráciával harcoltam, földhivatalban, azok sokkal keményebb ellenfelek voltak :S :). Ezen a pályán a biztibojok csak a kis enemik, mint pl. az, aki a leragasztott képernyőjű sorszámadógépen gombokat nyomkodta helyettünk (olyan ebzsédhibával próbálta elmagyarázni, h hova menjek, h esküszöm nem értettem egy szót se); mellettük ott vannak a bossok, az arch enemyk, akik tévedhetetlenségük és felsőbbségük teljes tudatéában néznek le arra a tetves kis féregre, aki ide mert jönni a pultjuk elé (rám), és néhány fenyegéssel megtűzdelve közlik, h inkább holnap jöjjek vissza a másik osztályra, mert ők nem adják ki, ami kell, illetve egy részét igen, de ahhoz előbb húzzak sorszámot a pénztárba, aztán húzzak sorszámot egy msáik ablakhoz. Ezt nem tudtam elkerülni, de legalább kicsit visszakapták, amikor elkezdtek kötekedni, h az az ingatlan, aminek a papírjait kértem, nem is a nemzeti parkké, akkor megkapták, h a nemzeti parkot létrehozó 1997-es miniszteri rendelet szerint amire Budai Természetvédelmi Hivatal van írva, az mostantól Duna-ipoly NP-nek olvasandó, de ismételt kifogásaikra nagylelkűen felajánlottam, h továbbítoma a problémát a feletteseimnek.

A 3 db kataszteri térkép és tulajdoni lap (darabja 3 kattintás az egérrel a bürokratának + a nyomtatás költsége) 30vhánysezer Ft volt, amit éán hiteleztem a NP-nak és egy teljes napi utánajárás.

Amúgy két különböző földhivatalba is kellett menjek, a másikban tök rendesek voltak és simán kiadtak mindent plusz papírok kitöltése nélkül (az volt a Pest megyei). másik BP).

De voltam a kth-ban is a múlt héten (köztisztviselők napján, amikor nincs munka). ott is elmagyarázták nekem, h mit képzelek én, h a saját indexemről kaphatok egy hiteles fénymásolatot csak úgy? előbb neptunon adjak be kérvényt, aztán fizessem ki (900 Ft) a szokásos átutalgatósdival, aztánkth honlapról leszedett meghatalmazást írassak alá 2 tanúval, h az öcsém elviheti (mer én már munkában leszek) és akkor majd Kánaán lesz.
Sokat kattogtam rajta vajon mennyi lehet még a filmiparban, és mi lehet a jövője. Szerintem már csak egy paraszthajszál és a megszokás áll aközött, hogy a TV és az internet szerelemgyerekeként megszülessen valami új, hiszen már most is nagyon erősen kapacitálják a jónépet arra,…..