Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Féda

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Sziasztok! Olvasgatom az oldalt ,és nagyon meg fogott amit látok!Az érdekelne engem hogy szobafestő szakmával de más épitőipari tevékenységekhez is értve el lehetne-e helyezkedni,és hogy mennyiért?" - JannyAz izlandi munkaeröpiac szinte minden területén hiány van. A…..
Féda 2010.10.21 10:43:44
@Astrid: tudok segiteni mert mar dolgoztam kint barmibe . vino33@vipmail.hu
Ha erdekel?
Féda 2010.10.21 10:45:09
@Tóth Gellért: ha talal sz kint valamit segithetnel vino33@vipmail.hu kösz
Féda 2010.11.26 16:52:23
A mániás depressziónak valami oknál fogva több elnevezési is ismert, így a mániás depresszión kívül hívják hivatalosabb formában bipoláris zavarnak (így hívja a DSM IV is) vagy maniáko depresszívának (maniaco depressiva).A betegség legfőbb tünete szerint a személy hangulata…..
Féda 2010.07.31 21:57:52
@Bazsika23: Igazad lett a fiam diagnózisával kapcsolatban. Áprilisban megállapították a Pécsi Orvostudományi Egyetem Igazságügyi Tanszékén hogy borderline személyiségzavarban szenved. De jelenleg pszichotikus. Elmebeteg tünetei vannak. Két éve külföldre menekült egy verekedési ügy miatt mert félt a börtöntöl. Teljesen lesoványodva tönkremenve került haza januárban. Azóta előzetesben van. Nálunk a" menjél isten hírével" nem jött össze.Látom hogy teljesen ellehetetlenül, nem tud a saját lábán megállni.Az állapotából adódóan kudarcok érik, képtelen megállni a helyét munkahelyen, emberi közösségben.Gyakorlatilag őrjöng reggeltől estig,ott benta börtönben is.Állandóan fogdára teszik.Ü Itthon is ezt csinálta, összetörte szinte a lakás teljes berendezését,még a cserepeket is ledobálta a háztetőről. Az írnok aki a jegyzőkönyvet írta a szakértői vizsgálaton ahol engem is meghallgattak, nem akarta elhinni hogy én ezt ép ésszel hogy bírtam. Talán még 10 évet kibírok, olvasataim szerint akkorra az impulzivitásuk alábbhagy, sokuk állapota javul. Szívesen fogadnék tőled vagy bárkitől tanácsot a kezeltetésről.Van valahol erre a személyiségzavarra valami hatásos módszer. Állítólag a borderlineseket sok klinika nem is fogad. Érdekes álláspont az hogy ezek az emberek akik az elmebaj határán oda-vissza táncolnak különböző befolyásoló tényezők hatására(alkohol,drog,stressz) nem számítanak betegnek. Egyébként a szakértői vélemény szerint a bűncselekmény elkövetésekor belátási képességeiben súlyosan korlátozva volt. Azt már el sem kezdem boncolgatni hogy ezeknek a "nem beteg embereknek" a saját belátására bízzák azt hogy kezeltetik magukat vagy nem. Az biztos hogy egy erőszakos bűncselekmény elkövetése után nem engedném az ő döntésükre bízni a gyógykezelést. Senkit nem vigasztal az hogy az elkövető nem volt tudatában annak hogy mit cselekszik. De sajnos inkább börtönbe zárják, és ha lehet onnan még rosszabb állapotban kerül ki és kezdődik minden elölről.