Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Thomas Michael Gavin

1 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Google Arts project alkotói egy virtuális kiállító teret hoztak létre, amelyben több múzeum anyagát egyesítették. Jelenleg 32449 műalkotás található meg benne. A gyűjteményben lehetőség nyílik arra, hogy virtuálist kirándulást tegyünk Londonban a British Councilben, Hong…..
90 A csaj nem jár egyedül 2011.02.11 09:00:00
A tinifilmek egyik első gyöngyszemei közé tartozik ez a méltán egyszerű műremek. A tudom mit tettél [tetszés szerint behelyettesítő: nap, hónap, év, évszak] tini sztárjainak feltétlen meg kellett mutatkozniuk valami szerelmes filmben. Bevallom, félve ültem neki újra megnézni,…..
Thomas Michael Gavin 2011.02.14 12:23:54
@BrunszvikTeréz: Én is kérhetnék. Habár én csak most tévedtem erre az oldalra nemrégiben. Szívesen olvasnék a három nagy kedvencemről: Magnum, Szupercsapat, Knight Rider... ezek is a 90-es években kezdtek el futni (Mo-on), habár átnyúl egy részük későbbre is. Remélem valamelyik szerkesztőnek megtetszik a javaslatom! :) Előre is köszönöm. (A Cool-on jelenleg fut a Knight Rider)
Egy legenda feljegyzései Monopoly 2010.04.16 14:53:00
Elnézést a rendszeres olvasóimtól, hogy nem tegnap frissítettem a blogom, de nem voltak olyanok a körülmények. Elfoglalt vagyok. :)Korábban volt egy olyan írásom, amiben eléggé lehúztam a drága földrajz szakot. Most - hogy egyensúlyban legyen a mérleg -, megvédem egy kicsit.…..
Thomas Michael Gavin 2010.04.16 16:04:31
Thomas Michael Gavin 2010.04.17 19:32:34
Hát ennek is vége. Magyarország választott. Hál' Istennek elég nagy volt a részvételi arány (közel 60%). Ebből kettő dolog szűrhető le: sokakat érdekel az ország sorsa és sokan voltak elégedetlenek a jelenlegi helyzettel.Az eredényeket illetően én nem lepődtem meg. Erre…..
Most egy nappal a szavazás előtt beköszöntött a kampánycsend. Szóval a választásról én sem fogok hosszasan beszélni. Már megtettem itt. A Wikipédia szerint: "A kampánycsend gyakorlati haszna, hogy a szavazók befolyásolása ne történhessen meg közvetlenül a szavazás…..
Thomas Michael Gavin 2010.04.10 19:55:08
Elég sok visszajelzést kaptam mostanában, hogy olvassák a blogom és jónak tartják. Ennek én - minek is tagadjam - szívből örülök. :) Ezek szerint az elején felmerült kétségekkel nyugodtan leszámolhatok és kijelenthetem: megéri folytatni. Egyre több kommentet írtok, ami nagyon…..
Thomas Michael Gavin 2010.04.08 18:16:10
Most, hogy túl vagyunk rajta, ideje szólnom erről is. Hát az idei Húsvétot az "elmegy" kategóriába rakom. Nem voltam sok helyen, de mindenhol nagy sikert arattam. Ennek oka, hogy egy pár éve bevezettem azt a szokást, hogy gitárral megyek locsolkodni. Nem vagyok profi a…..
Ebben a témában még nem publikáltam, de ha erre várt valaki, akkor örülhet, mert ennek is eljött az ideje. :) Most arról fogok írni, hogy szerintem hogyan érdemes „választani”:   Mostanság az emberek között gyakorta képezi beszéd tárgyát a közelgő…..
Thomas Michael Gavin 2010.04.05 19:06:16
www.szavazatszonda.hu/

Egy érdekes program, ha nem tudod kit válassz! :D Habár nem biztos, hogy mindenkinek bejön!
Hosszas töprengés után úgy tűnik végre belevágok ebbe is. Remélem van értelme. Első posztnak nem szántam sokat, de azért szólok pár szót.Kérdezgettem ismerőseimet, hogy szerintük a blogírás jó dolog-e. Nos, jött válasz ilyen is, olyan is. Egyesek azt mondták nyugodtan írjak,…..
Thomas Michael Gavin 2010.03.27 18:33:45