Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BlueTorch

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.10.21 22:29:09
Hogy mennyire imádom a technikát... Headsetem elég durván kontakthibás lett, úgyhogy nem igazán tudom, hogy mi legyen. Már a LEGO-s videónál is szinte csak úgy tudtam felvenni, ha a fejemet balra döntöm, jobb lábamat felemelem és bal karommal hullámzó mozdulatokat tettem. Azóta…..
BlueTorch 2008.10.22 13:43:27
www.cinemassacre.com/new/?p=418
Nerd, Lugosi Béla sírjánál. Ha valaki nem látta volna még :)
Már ősrégi ez a dal, amit visor készített el, de nemrég újra megtaláltam a gépen és szerintem eszméletlenül jó! Nem nagyon csípem a technót, de ez nagyon ott van! Aztán feltűnt, hogy ezt még ki sem raktam a blogra, szóval eljött az idő.Visor még megkért, hogy ezt írjam…..
BlueTorch 2008.03.19 16:04:18
Nos mi a francnak tettem ezt be?MERT NAGY BULI !Párnacsatázz az egész világgal!Itt van a nagy almából egy párnacsata 'összefoglaló'. Akit érdekel az nyomjon erre A www.negyedikkoztársasag.hu -n érdeklődhet. Semmi fajgyüleltről nincs itt szó. Ez az oldal többször rendezett…..
Meg kell hogy mondjam grat a PoP bemutatójának a jó kis lényegretörő kommentárért és a Sniper Elite -hez csak annyit fűznék hogy csak így tovább :)..
Rossz PC Juniorok Heart of Darkness 2007.12.04 10:16:00
Istenem(!) de nagy játék (volt) ez! Egyszerűen magávalragadó tényleg kifelejthetetlen belőle minden. A karakterek, aszövegek, a cselekmény, a helyszínek-->ZSENIÁLISAjánlott beszerezni:)(És persze hozá egy legalább 4+4 gombos joystick)<-csak ajánlott a részemről)És az…..
Shirin küldött is egy videót, ahol megnyerte az utolsó Streets Racer pályát! Azonban elég fura, mert szemmel láthatóan jobban tapad a kocsija, az ellenfelek más autókkal versenyeznek! Valamint több dologban is különbözöt még az ő játéka (pl intró sem volt). Köszönöm…..
Elérkezett a blogom új nagy állomása.Nagy megtiszteltetés, hogy a PC Guru megkeresett azzal, hogy mit szólnék ahhoz, ha készítenék egy videót a havi DVD mellékletükre!Ez még a nyár végén volt, és 2 hónapnyi csúszás után (kifutottam az időből illetve technikai okok miatt)…..
Elérkezett a pillanat, amikor az Angry Video Game Nerd végre kiadja azt, ami nálam sosem fog megtörténni. Kiad egy DVD-t! Nagyon ötletes módon karácsony előtt adta ki, és itt meg lehet rendelni. Bevallom őszintén, fogalmam sincs hogyan rendeljem meg, már rendeltem DVD-ket…..
BlueTorch 2007.11.21 12:53:06
www.gametrailers.com/player/28184.html
Angry Video Game Nerd: Dragon's Lair
BlueTorch 2007.11.21 12:55:40
Nos, megtaláltam a beküldőnek az e-mailjét, és írtam neki.Úgyhogy most már tényleg vége! :)A videóban sajnos nem lehetett túl jól elolvasni pár szöveget, ezért mindenképpen ajánlom, hogy töltsétek le a képeket.Páran panaszkodtak, hogy nem kommentáltam a videóban. Ha jobban…..
  Hogyan tud egy (rossz) freeware játék még így is simán lepipálni egy játékot, amiért pénzt fizettem? HEAT-re gondolok. Tudom, az is ingyenes elvileg, de a szemetek mégis kiadták, hadd vegye meg a hülye vásárló.Ez volt a szándékom a bemutatóval. A játék rossz, de nem…..