Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pioker1933

0 bejegyzést írt és 259 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Biciklizel? Megöllek! 2013.08.14 06:51:13
Miért utálja az autós a biciklistát? És fordítva? Hülye biciklisekről hülye autósoknak. És fordítva. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
pioker1933 2013.08.14 15:30:48
@sz4kerto: De ha a hímsovinizmusra hegyezzük ki a dolgot, akkor tényleg az a tapasztalatom, hogy a férfiak nagy átlagban tényleg jobban vezetnek mint a nők. Tisztelet a kevés üdítő kivételnek!
pioker1933 2013.08.14 15:37:33
@Begérke: Erős határ eset. Attól függ, hogy a rendőr/biró/akárki figyelembe veszi a kivilágítatlanságot. Mivel akkor még kb szürkületről beszélünk. Egyébként sajnos téged hoznak ki hunyóra, az elsőbbségmegadás elmulasztása, és az elindulás szabályainak megsértése miatt.
pioker1933 2013.08.14 15:42:10
@Begérke: Jó kérdés. Akkor már szerintem esélyes egy 50-50.
Hogy ne érezzük úgy, kormányunk elhanyagol minket, újra levelet hoz majd a postás - most éppen személyesen a miniszterelnök tájékoztat minket, hogy hazánk kikerült a túlzottdeficit-eljárás alól, a feladat gyakorlati végrehajtása pedig már kormányhatározat formájában ki is van…..
pioker1933 2013.06.25 21:23:32
@Fejesrob: Azért ehhez vastagon kellett, hogy tönkre legyünk adóztatva, lenyúlják a nyugdíjunkat, és elsorvasszák az oktatást és az egészségügy maradék morzsáit. Valamiért nem tapsikolok örömömben. Lehet bennem van a hiba, pedig nem is vagyok ballibsi, vagy mi a szösz.
pioker1933 2013.06.25 21:31:20
@Fejesrob: Sajnos abból a több milliárdból én, mint egyszerű adófizető polgár vajmi keveset fogok látni, mert a nagyja talicskánál és egyéb vontatóknál landol. Köszönöm, hogy ezt is finanszírozhattam.
75 éves lett Grétsy László, nyelvünk egyik kimagasló akadémikus koponyája. Ennek kapcsán álljon itt talán leghíresebb előadás-részlete:Helyzet: Fiatal lány enyeleg fiatal fiúval. A háttérben figyeli őket a fiú egyik barátja. Mihelyst a lány egy pillanatra eltávozik, a két…..
Időről időre érkeznek olyan levelek, történetek, amelyek kissé árnyalják a külföldi életről szóló képet. Zsófi mai írása is ilyen, ő Németországban találkozott olyan megalázó jelenségekkel, amilyenekkel szerinte Magyarországon egy külföldi nem szembesül. „Több…..
Subba KELL: Macis bong 2013.03.26 15:15:00
A Tiszta románc ikonikus macis bongja végre a tied lehet (és miután kiperkáltad érte a szerény 525 dolcsit szépen odaadod nekem).  Íme Floyd, ahogyan a macis bongból pöfékel: Még mindig eléggé hibátlan film...
A hagyományoknak megfelelően immáron 15. alkalommal értékelte a miniszterelnök hazánk teljesítményét. Bár épp a tegnapi napon hozta nyilvánosságra az Európai Unió, hogy nem bízik a magyar hiánycél 3 százalék alatti tartásában, illetve az 1 százalékos gazdasági…..
Türkmenisztán igazán furcsa hely lehet. Óriási kőolajkészlet van az ország alatt, ami persze hoz a konyhára, igen szépen. Emellett a világ kilencedik gyapottermelője, a környékre jelentős mennyiségű elektromos energiát exportál. Ugyanakkor az országban nagy a szegénység. A…..
Aki próbált már bármit megtalálni és megérteni a NAV (leánykori nevén APEH) honlapján, az valószínűleg egyetért: diploma (lehetőleg közgazdasági, de még inkább jogi) nélkül neki fogni embert próbáló feladat. Pedig a mi fejünkre esik a legtöbb Nobel díjas! Akkor vajon,…..
pioker1933 2013.01.31 14:41:05
@opati666: Véleményem szerint, az adóügyek mindenkire tartoznak, nem csak a könyvelőkre. Mi van, ha a könyvelő hülyeségeket beszél, és a vállalkozó/munkavállaló le akarja ellenőrizni azt nav honlapján? A XXI. században ha egy honlapot a nagy többség nem látja át, nem tudja használni, mert azt tanulnia kell, az a honlap annyit nem ér, mint a domain bejegyzésére költött pénz. Ezt ahhoz tudnám hasonlítani, mintha az indexen 10-15 percig kéne keresni a belföldi híreket, vagy a facebookon a regisztráló felületet.
TComment Az autózás őrültség 2012.12.12 09:29:59
Aki használja az autóját, ne gondolja, hogy ötvennél kevesebből kijön. Ha még mindig azt hiszi, kezdje el írni, és majd beszélünk egy hónap múlva. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
pioker1933 2012.12.12 13:20:16
@Solarina: Akkor te vagy az üdítő kivétel. Sajnos a nők jelentős többsége tényleg úgy áll a férfi-autó kapcsolathoz, ahogy Joe69 felvázolta. Ettől függetlenül főleg Budapesten, és szerintem minden nagyobb városban a bicikli a legjobb közlekedési eszköz. Azt leszámítva, hogy novembertől márciusig tényleg nagyon elszántnak kell lenni hozzá. :D
Miért van mindenki kibukva azon, ha egy állami vállalat pont úgy működik, mint maga az állam? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
pioker1933 2012.08.29 14:55:23
@darvaskristof: Ezzel azért tudnék vitatkozni. Csak egy példa: A 194-es busz nagyon sokszor nem akkor indul a Határ útról (induló állomás, nincs miért késnie a busznak), amikorra ki van írva az infó táblára, holott akár 3 ilyen busz is parkol sofőrrel együtt az állomáson.
Belsőség Ember, emlékezz! 2012.04.24 17:27:00
Being second is to be the first of the ones who lose. Mögöttünk a hosszú munkahét, jöhet a megérdemelt pihenés, éljen május elseje, satöbbi. Biztosan szép és magasztos ünnep a munka ünnepe, jómagam mindig is hülyeségnek tartottam, reformátusként még vallási alapon sem…..
 A juhásznak jól van dolga,Egyik dombról a másikra.Terelgeti nyáját, fújja furulyáját,Bú nélkül éli világát.Népdal  Hát, megint hazudott…Ma Orbán, miután találkozott Barrosoval, ezt mondta: „az akadályok lényegében elhárultak”… Rá…..
pioker1933 2012.04.25 08:43:57
@pánpéter: Én például nem segélyből élek. Sőt meredekebbet mondok: A versenyszférában vagyok, és bérből élek. De valamilyen oknál fogva még annyira sem tetszik, ami most van, mint az "emútnyócév". Pedig már azt is utáltam.

Valószínűleg az olyan emberek vannak többen, mint én.
Szerintünk a balos majmot csak a színe különbözteti meg a jobbos majomtól. Legalább is Magyarországon.
Még januárban jelent meg egy cikk és egy nemzetközi tanulmány arról, hogy a "A Skype kinyírja a távolsági telefonhívásokat". Mivel az elemzésnek nem volt magyar vonatkozása, megpróbáltunk utánajárni, mekkora is lehet a Skype magyarországi forgalma. Nos, mi tagadás, lepattantunk a…..
Csak kicsit módosítani kell rajta. Egészen pontosan kétkulcsossá kell tenni! Kell egy értékhatár, amely alatt nulla, vagy nagyon alacsony legyen a kulcs, afelett meg mehet az 1%. Ez az értékhatár lehetne mondjuk 200ezer forint. Ha valaki egy tranzakcióban ennél több pénzt utal, vagy…..
Vroom Jöttek, láttak, .... 2012.03.12 11:40:00
 Újabb CRT csapat fedte fel a 2012 külcsínt az Aspar után, igaz az Ioda Racing némileg elegánsabb bemutatkozást választott: a velencei kaszinóban rántották le a leplet az idei motorjaikról.A csapat felépítése azonban még hasonlít is az említett spanyol kollégákéhoz, ugyanis…..
De ki a fasz az a Lukács Zoltán, kérdezhetnénk amúgy dajcstomisan. A kérdésnek az az aktualitása, hogy az index mai híradása szerint fentnevezett, a szocialista párt országgyűlési képviselője sajtótájékoztatón közölte, miszerint az OVB a beadványukban szereplő…..
Világszerte felmérték az atomenergia támogatottságát. Az MTI és a hazai Ipsos által készített közlemények elhallgatták a felmérés magyarokra vonatkozó adatait.Az Ipsos 26 országra kiterjedő teljes kutatásának eredményei itt találhatók meg.A felmérés szerint a…..
Új bűnözési formát fedezett fel a kormány, még az is lehet, hogy valaki elkiáltotta, hogy "Heuréka!". Végre!  Az egyenruhás bűnözés tényleg megnyomorítja a vidéken élők életét. A büntető törvénykönyv (Btk.) szigorítását javasolja a kormány amiatt, hogy…..
2009. október 31-én az Index két újságírója, Szily Laci és Bede Marton elment az aktuális Charta-gyűlésre, majd szép cikkben tudósítottak is az ott hallott-látott eseményekről: "Hány halálos áldozatuk lesz a Fidesz-lágereknek?" Nem tudom, hogy…..