Regisztráció Blogot indítok
Adatok
godlovesyouashelovedjacob

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai képen látható kisebb csapatot egyáltalán nem lepi meg, hogy ráugrott egy oroszlán az autóra. Hogy lehetséges ez?..
Na, akkor ezzel is megvolnánk. Hat év, 121 epizód, megannyi felejthetetlen pillanat és fejvakarós epizódvég után búcsúzott a Lost - stílszerűen pontosan úgy, amilyen az egész sorozat volt: ez a nettó 103 perc (a sok reklám miatt nem jött össze a 108?) éppúgy megosztja majd a…..
Olyan sorozat nincs a Dróton kívül, ami egy teljes évadon át fent tudja tartani azt a magas színvonalat, amit a nézők elvárnak tőle. A Lost eddigi öt kiadásában is voltak hullámvölgyek, sőt, már a hatodikban is akadt olyan rész, ami gyengébb volt a többinél - a tegnap esti,…..
godlovesyouashelovedjacob 2010.04.16 17:19:39
@Kassian:
Szerintem tuti azért hogy a halálközeli élmény alatt eszébe jusson egy s más, és mellesleg ugyan úgy feküdt ott, mint mikor kilökte a papa az ablakon egyszer:
lostpedia.wikia.com/wiki/File:S5-finale-Jacob-resurrects-Locke.jpg
lostpedia.wikia.com/wiki/File:6x12_AnInjuredLocke.jpg

És mikor Des-ék odamentek a kúthoz, elég egyértelmű volt hogy ennek sajna nem lesz jó vége, pedig imádkoztam hogy ne legyen ilyen "egyszerű" hogy belelöki,
meg így mostmár tökre egyértelművé vált hogy MIB "gonosz". Nekem jobban tetszett addig amíg nem volt egyértelmű hogy ki a "jó" és ki a "rossz".

Mr. Linus meg milyen királyul adta már a tantóbácsi szerepet. :D Tipikus... :D
godlovesyouashelovedjacob 2010.04.16 17:20:44
@godlovesyouashelovedjacob:
(most nézem, Lockenak még az inge is ugyanolyan a két eseményen)
comment:com Lost 6x10 - Minikrimi 2010.03.31 10:30:00
Hm, Human Insect kolléga a Sorozatjunkie-n ugyanazt a képet nézte ki magának az epizód illusztrálására, mint én, hiába no, férfiak vagyunk mindketten, vagy miaszösz. A múlt heti parádé után kicsit féltettem az epizódot attól, hogy elhasal Ricardo Alpert nyomorúsága és…..
godlovesyouashelovedjacob 2010.04.03 21:24:52
@Miss Scherbatsky:
De senki nem mondta hogy az alterben Juliska nőgyógyász...
vegye ki őő azt a fránya golyót léccii.... :D
Azt hiszem az eddig sem volt kérdéses, hogy Michael Emerson a Lost egyik legjobb színésze, ezt már egy Emmy-díjjal mások is elismerték, oké, de ha ezért az epizódért nem adják neki oda a következőt, nagyon nincs igazság a földön. Spoileresek leszünk az ugrás után, óvatosan.…..