Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csocsessz

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Charles Bolfrass dalszerző beperelte a Muse-t és a zenekar kiadóját, a Warner Musicot is összesen 3,5 millió dollárt követelve, mert szerinte az angol együttes ellopta az ötletét, írja a Gigwise. Bolfrass azt állítja, hogy még 2005-ben megkereste a Muse tagjait egy olyan rockopera…..
Négy évvel a Stuck Progress To Moon után most márciusban megjelenik a Subscribe harmadik nagylemeze, a Bookmarks. Viszonylag kevés információ szivárgott eddig ki az albumról, annyi biztos, hogy március 14-től digitálisan már elérhető lesz, de a fizikai megjelenés még titkos. A Books…..
Még idén megjelenik a tavalyi újjáalkulás utáni első Limp Bizkit-nagylemez Gold Cobra címmel. Az albumról már korábban is szivárogtak ki részletek, de egyik sem volt hivatalos, vagy ha az is volt, a minősége hagyott némi kívánnivalót maga után (pl. valaki autóvezetés közben…..
Ha már úgyis mindenhonnan Lady Gaga folyik, akkor megfejeljük az egészet még egy róla szóló bulvárhírrel. Méghozzá azzal, hogy Boy George azt állítja, hogy az énekesnő nemrég a vaginájára kért tőle aláírást. George, Gaga egyik teltházas londoni koncertje után ment be az…..
csocsessz 2010.03.18 13:18:58
@Bougheau Tschichka:

Ha ilyen áron lehetnék sikeres mint ez a drogos szar, öcsém, inkább dögöljek éhen!