Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hokifamily

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Iiro Sutinen augusztus 1-jén érkezik a budapesti utánpótlás-nevelő klubhoz, folytatódik a hagyomány, Kalle Valiaho és Lasse Viitasaari után ismét finn tréner dolgozik a felsőbb korosztályoknál. A 28 éves új edző nevezettek évfolyamtársa volt a vierumäki egyetemen. A fiatalember…..
hokifamily 2010.06.07 15:39:39
@hokinyuszi: "És én csak tényeket írtam le: ebben a három korosztályba egyik legeredményesebb játékos se MAC-os lett, és egyik bajnoki arany sem lett a MAC-é. (:"
A tények ismerete nélkül tényeket leírni érdekes... Nagy Krisztián például 94-es létére az ifi bajnokság gólkirálya lett. És MAC-os...
(:(:(:
Nagyságrenddel több játékos van a korosztályban, akikben megvan a nagy lehetőség, értékelte blogunknak Kercsó Árpád az idei kölyökbajnokságot. Az is kiderül, ezt tartja a mester mind közül a legértékesebb bajnoki címének, és jövőre már három korosztályban kíván…..
hokifamily 2010.03.11 19:50:12
Nem vitatom a "zalaegerszegi" gyermekek tehetségét, de ebben a korosztályban "kicsit" álszent dolognak tartom azt, hogy még ki is emelik annak tényét, hogy 3 játékos Kercsó csapatából magasan vezeti a góltáblázatot. Ez a 3 játékos az összes többi csapat összes többi játékosához képest jóval több időt töltött egy-egy meccsen a jégen. Vokla Rolandnak volt olyan meccse, melyen majd' 57 percet játszott a 60-ból. "Természetesen nem az a célom, hogy 8-10 jégkorongozóval játsszam egész szezonban. Sajnos a körülmények kényszerítettek arra, hogy így legyen. A szezon elején és közben sok problémát kellett megoldanunk, és közben már nem tudtunk igazolni." Amennyire a fent látott fotón is jól látható, azon is minimum 15 játékos, és 2 kapus szerepel, nem tudom mit jelent a "körülmények kényszere." Kercsó Árpádot lehet fényezni, de nem tudok egyet érteni avval a felállással, hogy kölyök korosztályban egy-egy meccset (vagy mindegyiket) 5, 6, 7 gyermekkel kell (lehet) lejátszani. Úgyhogy Orion66-tal ellentétben, ha nekünk lenne hokiakadémiánk (ami egyébként nem lenne rossz), Kercsó Árpádot a közelébe sem szabadna engedni, hacsak nem a létszám leépítése a tét. Én értem, ha Kercsó Árpádnak az a célja, hogy 1-2 gyermek az ő kezei közül kikerüljön a "nagyvilágba" játszani, de azért itt évről-évre csapatot, csapatokat kellene építeni. A körülményeket leginkább ő generálja. Amióta utánpótlás korú gyermekekkel foglalkozik, még túl sok időt nem töltött el egy helyen, egy csapattal - nem véletlenül. A kölyök bajnokság magas színvonalú volt, a felsőházban az összes csapat megmutatta, hogy "érdemes dolgozni". Igazad van: a magyar hokinak VAN utánpótlása, mely legnagyobb szerencsénkre nem csak Kercsó "csapatá-"ból tud építkezni.
hokifamily 2010.03.12 15:04:07
@bakker81: Hát ez az, hogy baromság! És mégis...

Tudod, hogyan csinálják??? Amikor sérülés van, vagy nincs, de kicsit lent lehet maradni a jégen, addig pihen a másik négy gyerek. Amikor korongbedobás van, vagy egyéb játékmegszakítás, akkor Árpi bácsi akár 2-3-szor is megvariálja a sorokat, egy-egy gyerek lecserélésével. Bemennek, felállnak, bíró emeli a kezét, edző szól, csere, bíró keze le, felállnak, bíró emeli a kezét, edző szól, bíró keze le... Na, addig pihennek. Ha a többi gyerekre nem gondolok, még érdekes is mit ki nem tud találni... Nem szülői sértődés, az én gyerekem másik csapatban van, nem szerencsére, hanem mert tudjuk milyen Árpi bácsi.