Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomsawyer

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tele van a tököm azokkal a gyökerekkel, akik csak azért képesek egy fikanicket regisztrálni, hogy elküldjék a posztírót a kurva anyjába. Nem feltétlenül erre a blogra gondolok, sőt, az általános tendenciából van már elegem, illetve azon csodálkozom egyre, hogy a magyar internetes…..
tomsawyer 2010.03.21 12:29:11
@mazo: Van egy határa a véleménnyilvánítás-szabadságának. Alkotmányos határa. Ne sértsd mások alapvető jogát, mások jogait(akár a véleménnyilvánísához is).
Ez a határ.
Amúgy igen.
Szerintem is le lehet írni, ha nem tetszik. Ha nekem valami azt írja be, ez gyenge, vagy nem jött át, vagy közepes, vagy közhelyes, vagy ilyesmi - én el szoktam rajta gondolkodni.
És mindenképpen maradhat a vélemény.
Nem ajnározókat akarok magam köré, mint egy önkényúr, a haveri kör szanaszét dicsérget midnen írás után - mi a lófasznak? Abban mi a cselendzs?
Azt mondják ami nekik nem tetszik inkább. Abból lehet tanulni, lehet, hogy valamit nem vettem észre. Valamit nem vettem figyelembe.

Ami az elsőzést illeti: óvodamódi. Persze van ilyen. Néh idegesít engem más posztoknál főleg, nálam ezt még nem láttam.
De ha őt szórakoztatja? Ki vagyok én hogy az ő szórakozását minősítsem? Nem sérti mások jogát vele. Nem jogi(pláne büntetőjogi) kategória. Nem sérti a posztolót sem, bár némileg talán idegesíti, és elvárható viselkedési norma lenne, hogy ne tegye.
De tenni akarja.
Tőlem...
tomsawyer 2010.03.21 12:32:45
@TyukodHero: Ja, igen, az tényleg idegesítő, és puszta "spam". Sőt én láttam már olyat is, jó néhányszor, hogy nem is egy másik blogot reklámoz, vagy honlapot, hanem a műkörmös szolgáltatásait. Na, az az igazi armageddon.
Meg az izomnövelő szereit.
tomsawyer 2010.03.21 12:35:16
@Senkifia: :DD
Senkinek nincs lehet. De soha nem tiltanám azért ki, mert ennyire nem ért velem egyet. Ha nem anyázik, nem durva, nem személyeskedik.
(sőt néha akkor sem, hadd tegye, akkor is önmagát mindősíti)
Én provokálni szoktam. Néha önkéntelenül, néha meg direkt. Érdekel a reakció.De nem személyeskedéssel. Hanem véleménnyel.
Kigondoltam Korrupció 2010.03.15 03:15:00
A korrupció a jelenkor fejlett emberi társadalmának ópiuma. Csodás egy jelenség, hisz mind a gecigazdagok, mind a csóró tömegek megengedhetik maguknak, bár azért ne essünk túlzásokba, nyilván nem ugyanolyan mértékben. A korrupció kapcsán elengedhetetlen, hogy ne említsük meg…..
tomsawyer 2010.03.16 14:46:00
@csőr dzsinn ész: Lássak is valamit, ne csak szájhősködj!
Legalább az egyiket moderáld.
Mondjuk a ratyizósat.
Bár nem akarok tippeket adni...
Vagy tilts ki egy huszárvágással.
Van még vagy két nickem azokon is bepróbálkozom.
Tudod milyen régen várok erre?
Már minden lehetséges módon megpróbáltam beszólogatni vagykét bloggernek, de semmi.
faszomat.
Ezek se konstruktívak.
Mind joviálisan tűr.
Végre bassza meg.