Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Endry

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha már az előbb durván olcsó ámde randa cipőkről írtunk, itt az ideje a pofátlanul drága rusnyaságokra is kitérnünk: Immáron 100 éve izzadhat Converse csukába boldog-boldogtalan vásárlók ezreinek alsó végtagja. Az évforduló örömére döntött úgy a dorkóiról méltán…..
Hosszú késéssel (meg utána még egy rövidebbel) ugyan, de a héten megnyílt a Giorgio Armani első magyar üzlete 380 négyzetméteren az Andrássyn, ahol "a legújabb kollekció, többek között az Armani jeans, az EA7 vonal is kapható. A férfi- és női ruházat mellett fehérneműk,…..
HeStyle YourLook: Szeptim zakója 2010.03.11 14:00:00
Szeptim nevű olvasónk küldött ezúttal nekünk fotót az újonnan vásárolt Zara zakójáról. Szerintetek milyen típusú inget és nadrágot válasszon a zakóhoz a laza, de elegáns hatás érdekében? Köszönjük Szeptimnek, hogy megmutatta zakóját, ha Te is megmutatnád új vagy…..
Endry 2010.03.11 22:17:43
@perry: A Lechner Ödön fasor 3-ban van. Néhány hete nyitottak. Nem rossz kis bolt, de már nagyon le van rabolva a készletük. nem tudom milyen rendszeresen kapnak árut, már aktuális lenne... Akciós ingekből még van választék. Valentino, Calvin Klein 12-14 ezer körül.